PALE ŽESTOKE PROZIVKE! REDITELJ OPLEO PO KOLEGAMA: Mnogi glumci su glupi kao k*rac, sebični, a posebno potkačio Viktora Savića
Foto: Damir Dervišagić

gore mreže zbog Evroprajda

PALE ŽESTOKE PROZIVKE! REDITELJ OPLEO PO KOLEGAMA: Mnogi glumci su glupi kao k*rac, sebični, a posebno potkačio Viktora Savića

Kultura -

Reditelj Stevan Filipović, koji trenutno snima film "Pored nas", kritikovao je preko društvenih mreža svoje kolege dramske umetnike i posebno Viktora Savića zbog "rigidnog" stava u vezi sa održavanjem Evroprajda u Beogradu.

Stevan Filipović
foto: Natalija Atanacković

- Mnogi glumci danas jednako prosek Insta kulture: sebični, razmaženi, situirani, glupi ko ku**c, poražavajuće neobrazovani, a znaju sve o svemu, droga, turboslavlje, "energija"... Čast mi je što uglavnom radim s nekim drugačijim, plemenitijim ljudima, pa ove majmune i ne viđam - napisao je Filipović.

Filipović je pojasnio da je to ne odnosi na sve glumce i da nema razlike da li oni studiraju Fakultet dramskih umetnosti ili neku privatnu umetničku akademiju.

- Prosek je isti. Radio sam i na privatnoj, sad radim na državnoj, ima svuda divnih mladih ljudi. Ovo što sam pisao postanu posle faksa, kad ih uhvati "mašinica". Naravno, moguće da u korenu postoji i odgovornost profesora - napisao je Stevan Filipović.

Viktor Savić
foto: ATA images

Kasnije se obratio direktno Viktoru Saviću, koji se zalagao za otkazivanje Evroprajda.

- Nekome nešto nije jasno? Slobodno se vi borite za svoje, a ja ću za svoje. Ili što bi rekao Sveti starac Vukašin: "Samo ti, dijete, radi svoj posao" - napisao je Savić.

prajd
foto: Printscreen Instagram

Viktor je kod Filipovića igrao Relju u filmu "Šišanje", ali je sada stavljena tačka na njihovo prijateljstvo i saradnju.

- Izvinjavam se Viktoru Saviću! Pogrešio sam, mislio sam da si samo derište. Ne. Ti si lažov, licemer i činiš štetu i bol živim ljudima, dok voziš "mercedes", praviš narkomanske žurke i "boriš se za porodične vrednosti". Za mene i sve moje si izbrisan zauvek sa svih mapa. Pomogao ti tvoj "bog" - napisao je na Instagramu reditelj.

Stevan Filipović se prošle godine autovao domaćoj javnosti kao pripadnik LGBT populacije. Javno napisavši status na Tviteru, Filipović je poručio - ne postoji nijedan deo mene kojeg se stidim. On rođen je 1981. godine u Beogradu. Srpski je filmski montažer, reditelj, scenarista i profesor Univerziteta umetnosti u Beogradu. Domaćoj javnosti poznat je kao autor popularnih filmova "Šejtanov ratnik", "Šišanje" i "Pored mene".

Stevan Filipović
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Bonus video:

00:54

SUZDRŽITE SE OD PREJEDANJA MESOM I PREBIJANJA ALKOHOLOM, GOSPOD JE U GROBU: Viktor Savić OŠTRO se obratio svima koji slave 1. MAJ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track