FANOVI ZGROŽENI LJUBAVNOM PRIČOM U SERIJI KUĆA ZMAJA: Igra prestola je promovisala čudne partnerske odnose, a ovaj par je JEZIV
Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

to je samo dete

FANOVI ZGROŽENI LJUBAVNOM PRIČOM U SERIJI KUĆA ZMAJA: Igra prestola je promovisala čudne partnerske odnose, a ovaj par je JEZIV

Kultura -

Serija "Igra prestola" poznata je po svojim neortodoksnim vezama - od zabranjenih ljubavi, prisilnih brakova do incesta, ali scene u poslednjoj epizodi "Kuće zmajeva" izazvale su zgražavanje fanova.

Čak i oni koji su navikli na čudne ljubavne odnose u serijama, ostali su šokirani kada su saznali koga Viseris gleda kao svoju novu nevestu nakon smrti njegove supruge Eme na kraju poslednje epizode.

Osim što je Lejdi Lina u rodu s Viserisom, najviše ih je zgrozilo što je ona očigledno puno mlađa od svog potencijalnog ljubavnika. Ta razlika je jasna čak i u kadru iz daljine kada ih je kamera pratila s leđa i prikazala njihovu razliku u visini.

Usledio je razgovor u kojem 12-godišnja Liana ozbiljno gleda kralja i govori mu reči koje su joj roditelji rekli da kaže, uključujući obećanje da će mu dati mnogo dece. Takođe, uverila ga je i da neće morati da spavaju zajedno dok ona ne napuni 14 godina.

- Scena kralja Viserisa i Lejdi Line je tako jeziva. Znam da je nastala pre 1000 godina, ali razlika u njihovim godinama je odvratna - pišu tviteraši.

Viseris je na kraju odlučio da ipak neće oženiti 12-godišnju Linu, ali je umesto nje odabrao 15-godišnju Alisent Hajtauer, što je takođe naišlo na osudu tviteraša.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track