VIKTOR SAVIĆ JE ODGOVORAN ZA HUŠKANJE PROTIV MENE: Reditelj Stevan Filipović otpužio glumca za HAJKU i PRETNJE na mrežama
Foto: Ataimages, Nemanja Nikolić

nastavlja se rat

VIKTOR SAVIĆ JE ODGOVORAN ZA HUŠKANJE PROTIV MENE: Reditelj Stevan Filipović otpužio glumca za HAJKU i PRETNJE na mrežama

Kultura -

Reditelj Stevan Filipović, zbog svojim stavova o održavanju Evroprajda u Beogradu i zbog toga što se autovao kao pripadnik LGBT populacije, dobio je jezive pretnje, kako tvrdi, od sin hapšenog vođe zagoričkog klana Radoslava Stanišića.

Andrija Stanišić, Stevan Filipović
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

On je na Tviteru podelio fotografiju svog naslednika Andrije s puškom u ruci i uz nju napisao:

- U lov na vepra kroz Budvu. Ljuba i Stevana Filipovića.

Korisnici Tvitera apelovali su na policiju Crne Gore da pomenute pretnje shvati ozbiljno, te zaštiti Filipovića. Reditelj je na kraju to i uradio.

- Prijavio sam pretnju policiji - lik sa fotke Andrija Andro Stanišić nije nikakav "klinac", već sin hapšenog vođe zagoričkog klana Radoslava Stanišića - napisao je Filipović.

Viktor Savić
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, reditelj Stevan Filipović nedavno je došao u sukob s glumcem Viktorom Savićem. Oni su prekinuli prijateljstvo dugo gotovo 15 godina zbog javnih nastupa Viktora Savića protiv održavanja Evroprajda u Beogradu, koji je zakazan za 17. septembar. Reditelj je i tada objavio poruke koje dobija nakon prozivki na račun Viktora Savića. Filipović je podelio na svom Instagram storiju nepristojne poruke koje je dobio od onih koji podržavaju Savića.

- I "kolega" Viktor Savić, nažalost, snosi odgovornost za huškanje. Cela stvar nije stvar pravno lako dokaziva, zato to i rade - napisao je juče reditelj.

Stevan Filipović se prošle godine autovao domaćoj javnosti kao pripadnik LGBT populacije. Javno napisavši status na Tviteru, Filipović je poručio - ne postoji nijedan deo mene kojeg se stidim. On je rođen je 1981. godine u Beogradu. Srpski je filmski montažer, reditelj, scenarista i profesor Univerziteta umetnosti u Beogradu. Domaćoj javnosti poznat je kao autor popularnih filmova "Šejtanov ratnik", "Šišanje" i "Pored mene", a trenutno snima ostvarenje "Pored tebe".

Stevan Filipović
foto: ATA images

Kurir.rs

Bonus video:

00:54

SUZDRŽITE SE OD PREJEDANJA MESOM I PREBIJANJA ALKOHOLOM, GOSPOD JE U GROBU: Viktor Savić OŠTRO se obratio svima koji slave 1. MAJ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track