S TANJOM BOŠKOVIĆ IMA DECU, VOLEO JE MISICU, PA SE OŽENIO NJENOM ROĐAKOM: Reditelj Tajne vinove loze ima život kao na filmu
Foto: Nemanja Nikolić

SPREMA NOVU SEZONU

S TANJOM BOŠKOVIĆ IMA DECU, VOLEO JE MISICU, PA SE OŽENIO NJENOM ROĐAKOM: Reditelj Tajne vinove loze ima život kao na filmu

Kultura -

Domaća serija “Tajne vinove loze” pobrala je simpatije publike, a gledaoci s nestrpljenjem iščekuju novu sezonu, kako bi videli šta će se dalje dešavati s porodicama Smiljanić i Tomović.

Jedan od reditelja ove serije i izvršni producent je Dejan Karaklajić, inače bivši suprug glumica Nede Arnerić i Tanje Bošković, sa kojom ima dvoje dece.

Tanja Bošković
foto: Damir Dervišagić

Tanja i Dejan imaju sina Đorđa i ćerku Lanu Karaklajić. Iako je u životu imala brojne nesrećne ljubavi, Tanja je i dalje vedrog duha i gde god se pojavi ne skida osmeh sa lica.

- Bio je duhovit jedan čovek kojeg sam obožavala, a koji me je ostavio i koji je rekao: "Ne vredi, ti si udata za pozorište" - rekla je Tanja jednom prilikom u emisiji "Exkluziv".

Dejan Karaklajić
foto: Dragan Kadić

Lana Karaklajić je nastavila stopama majke i oca i uspešna je mlada glumica, dok je Đorđe završio Fakultet političkih nauka, oženjen je i živi u Americi.

Inače, Karaklajić se svojevremeno zabavljao i sa nekadašnjom mis sveta, Norvežankom Ingeborg Sorensen. Nakon što su raskinuli, rodila se ljubav između Dejana i njene rođake.

Dejan Karaklajić
foto: Nemanja Nikolić

- Godinu dana bili smo u vezi, a onda smo ostali prijatelji, pa nešto kasnije i poslovni partneri. Dvadeset godina radili smo zajedno. Dok smo realizovali zajedničke projekte, upoznao sam njenu rođaku Hajdi, s kojom sam se kasnije oženio. Ona je bila razlog moje selidbe iz Amerike u Norvešku. Teoretski sam i dalje s njom u braku - rekao je Dejan u jednom intervjuu.

Sada je oženjen voditeljkom Žanom Karakljajić.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

01:47

ELIZABETA II SPASILA RUSE OD PROPASTI! Stručnjak otkrio kako je pokojna kraljica PROMENILA TOK ISTORIJE I ZAUSTAVILA HITLERA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja