VELIKA GLUMACKA IMENA U ROMANTIČNOJ KOMEDIJI DŽEM OD KAVIJARA: Jelica Kovačević ekskluzivno za Kurir o novom filmskom ostvarenju!
Foto: Privatna Arhiva

kuva se nešto dobro, kao džem

VELIKA GLUMACKA IMENA U ROMANTIČNOJ KOMEDIJI DŽEM OD KAVIJARA: Jelica Kovačević ekskluzivno za Kurir o novom filmskom ostvarenju!

Kultura -

Film “Džem od kavijara” scenariste Božidara Kneževića u režiji Ivice Vidanovića, svoju prvu premijeru doživeo je na Filmskom festivalu Obnova u Novom sadu, uskoro se očekuje i Beogradska premijera u Mts Dvorani .

Velika glumacka imena su zaigrala u ovoj romantičnoj komediji Igor Djordjević , Andrija Kuzmanović , Marko Gvero , Jelica Kovačević , Zorana Bećić , Danilo Petrović , Tamara Šustić , Nenad Popović, Ugrinovic Nikola i mnogi drugi …

film džem od kavijara
foto: Privatna Arhiva

Žanr koga nema , žanr koji oslobadja težinu svakodnevnice, zboravljene ugao gledanja na živor iz slatkog komičnog ugla. Film koji smo gledali nedeljom sa porodicom i smejali se do suza. Jelica Kovačević koja je jedna od glumica ovog ostvarenja, u intervjuu za Kurir rekla je nešto više o svojoj ulozi, ali i o samom filmu.

film džem od kavijara
foto: Privatna Arhiva

Igrate Ružu, ženu Igora Djordjevića ( Gvozdena),koja saznaje da ima suparnicu Zoranu Bećić ( Ljilja) ?

- Ruža je mila žena iz unutrasnjosti , kojoj je preokupacija kuvanje džema i zdravo odgajanje sina . Pomalo i žrtva celog filma i okolnosti ali uz vedar zdrav razum sve prihvata i razume pa i to da njen Gvozden ima ljubavnicu. Ljilja i Ruža postaju najbolje prijateljice u beskonačno smešnim ujedno i teškim realnim životnim okolnostima - objasnila je glumica.

film džem od kavijara
foto: Privatna Arhiva

Da li nam je potrebno više komedija i više smeha u ovim teškim vremenima ?

- Aposlutno da. Želela bih da ljudi život okrenu i iz kontre ga gledaju , svi mi imamo svakojakih loših iskustava . Komedija je težak žanr. Kao i u životu doći do toga da nasmeješ na okolnost koju život ponudi i izvučeš osmeh za pozitivan kraj - rekla je glumica.

film džem od kavijara
foto: Privatna Arhiva

Šta očekujete od filma ?

- Ovo je prva moja uloga u komediji na filmu za dvadest godina radnog iskustva.Igrala sam je u mnogim serijama koje su vodviljskig karaktera, sitkomima i tu mi je bilo mnogo laganije da gradim lik s’ obzirom na tempo koji nose ti žanrovi ili tv formati. Film vidi svaku nit i ono čega sam se držala kao glumica je da ne preteram ne odem u karikaturu lika i od Ruže ne napravim prototip žene koja živi na selu. Očekujem od filma da će da začini šlagom i jagodom dan gledaocu i da će ga publika gledati više puta , prosto film oslobadja , presladak je, nepretenciozan i luckast - zaključila je umetnica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:01

JELICA KOVAČEVIĆ: Želim da me vide kao običnu ženu koja uživa u životu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track