KRISTINU I ALEKSANDRU SVI ZNATE, A OVO JE TREĆA ĆERKA KORNELIJA KOVAČA: Glumila je u HIT SERIJI i svi su je obožavali (FOTO)

VELIKI GUBITAK ZA PORODICU

KRISTINU I ALEKSANDRU SVI ZNATE, A OVO JE TREĆA ĆERKA KORNELIJA KOVAČA: Glumila je u HIT SERIJI i svi su je obožavali (FOTO)

Kultura -

Čuveni srpski kompozitor Kornelije Kovač preminuo je u 81. godini usled zaraze koronavirusom, a iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Aleksandru, Kristinu i Anju, ali i neprolazna dela.

Kornelije je Aleksandru, Kristinu i Anju dobio u braku sa Spomenkom, i dok su I dok su Kristina i Aleksandra ostavile dubok trag na srpskoj muzičkoj sceni, prvo u zajedničkoj grupi K2, a potom i zasebno podarivši sjajne note, Anja se nije primarno opredelila za muziku.

Anja se, kao i Kristina i Aleksandra, oprostila od svog oca putem društvenih mreža, objaviviši fotografiju iz detinjstva, gde je pozirala zajedno s Kornelijem.

"Volim te najviše na svetu, tajko", stoji kratko u opisu fotografije.

Inače, mnogi su zaboravili da se ova naslednica velikog kompozitora svojevremeno bavila glumom.

Naime, Anja je 2003. igrala jednu od glavnih uloga u popularnoj domaćoj tinejdž seriji "Neki novi klinci", koja se emitovala na RTS-u.

Anja Kovač
foto: Printscreen

Anja je u ovoj seriji glumila simpatičnu buntovnu tinejdžerku Roki, koja je ubrzo osvojila srca gledalaca.

Tada je imala 15 godina, a danas, dvadeset godina kasnije, ona je izrasla u harizmatičnu i šarmantnu damu sa stavom i rešenu da poput ostatka porodice plovi u vodama umetnosti. Anja je naime studirala Akademiju umetnosti u Beogradu, a iako se pomalo bavi muzikom, rešila je da ona ipak ne bude njen životni poziv.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:26

AMERIČKI KRITIČAR SABOTIRA USPEH DARE IZ JASENOVCA! Zbog SRAMNOG teksta Aleksandra Kovač ŽESTOKO uzvratila (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track