ANDRIJA MILOŠEVIĆ SRPSKI POARO U NAŠOJ VERZIJI UBISTVA U ORIJENT EKSPRESU: Ko je ubica u vozu kraj Lazarevca, a oni su osumnjičeni
Foto: Miša Obradović

premijera u buhi

ANDRIJA MILOŠEVIĆ SRPSKI POARO U NAŠOJ VERZIJI UBISTVA U ORIJENT EKSPRESU: Ko je ubica u vozu kraj Lazarevca, a oni su osumnjičeni

Kultura -

Najčuveniji detektiv na svetu Herkul Poaro oživeće od 25. septembra na velikoj sceni "Vuk" u Beogradu, u produkciji teatra za decu "Boško Buha", u predstavi "Ubistvo u Orijent ekspresu".

Popularni roman Agate Kristi dramatizovao je Ken Ludvig, a prevod sa engleskog uradila je Ivana Dimić. Režiju potpisuje Darijan Mihajlović, koji je zbog novog projekta okupio ceo ansambl. Na premijeri omiljenog detektiva Agate Kristi igraće Andrija Milošević.

Andrija Milošević
foto: Miša Obradović

Jedna od najpoznatijih misterija u vozu Orijent ekspres dešava se u Srbiji, a poznati voz sneg će zaustaviti u Lazarevcu, umesto između Vinkovaca i Slavonskog Broda, kako je opisano u romanu.

- Nisam odavno imao tako kompleksnu a istovremeno predivnu ulogu, pravi rolerkoster emocija. Pravio sam od početka za sebe plan kako ću graditi ovu ulogu, na svoj način. U našoj predstavi ima puno akcije, emocija, misterije, svi zajedno smo pravili priču na sceni koja će sigurno sve oboriti - otkrio je Andrija, koji već godinama igra u hit predstavi "39 stepenika" prema filmu reditelja Alfreda Hičkoka, takođe majstora trilera.

Andrija Milošević
foto: Miša Obradović

Galeriju osumnjičenih likova, napisanih majstorskim perom Agate Kristi igraće članovi ansambla Viktor Savić - Pukovnik Arbatnot, Borka Tomović - Meri Debenham, Lena Bogdanović - Grofica Andrenji, Jelena Trkulja - Helen Habard, Katarina Gojković - Princeza Dragomirov, Katarina Marković - Greta Olson, Vladan Dujović - Semjuel Rečet i naši dragi gosti Igor Damnjanović - Gospodin Buk, Stefan Bundalo - Hektor Mekvin i Miljan Prljeta - Mišel kondukter i Glavni kelner.

Kurir.rs

Bonus video:

00:49

Andrija Milošević otkrio kako Konstrakta utiče na roditelje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track