JELISAVETA ORAŠANIN PONOVO SNIMA: Vraća se poslu nakon trudnoće, a evo i kojoj ULOGOM! Biće to šok za PUBLIKU
Foto: Contrast Studios

vredna

JELISAVETA ORAŠANIN PONOVO SNIMA: Vraća se poslu nakon trudnoće, a evo i kojoj ULOGOM! Biće to šok za PUBLIKU

Kultura -

Glumica Jelisaveta Orašanin, nakon pauze zbog druge trudnoće, vraća se u svet filma ulogom u romantičnoj komediji "Kao šećer na ranu". Režiju ovog ostvarenja potpisuje Đorđe Stanimirović, dok je autor scenarija Jelena Ilić.

Jelisaveta Orašanin
foto: Contrast Studios

Priča prati sudbinu Danice, mlade žene čiji se svet srušio u jednom danu i koja, nakon emotivnog kraha, u želji da pobegne od realnosti, odlazi u zabačeno selo, u kuću svoje prabake. Ipak, ispostaviće se da je život na selu sasvim drugačiji od onoga što je devojka iz grada zamišljala. Partner Jelisaveti je Radovan Vujović, a pored njih, zapažene uloge dobili su i Sandra Tomić, Mateja Popović, Jasmina Avramović, Vanja Ejdus, Jovan Mijović i drugi. U okolini Sremske Mitrovice ekipa produkcije "Kontrast studija" ovih dana vredno radi. Naime, u periodu od početka septembra do druge polovine oktobra, produkcijska kuća Radoša Bajića proizvešće još jedan igrani film. Reč je o ostvarenju "Svilen konac".

Jelisaveta Orašanin
foto: Contrast Studios

Filmovi "Kao šećer na ranu" i "Svilen konac" prvi su u nizu ostvarenja koje će "Kontrast studio" u narednom periodu realizovati u saradnji sa Apolon platformom putem koje korisnici mogu u svakom trenutku da pristupe bazi koja raspolaže sa više od 20.000 časova holivudskog i domaćeg filmskog i serijskog programa.

Kurir.rs/ TV ekran

Bonus video:

06:25

NEOBIČNO! NOVA PREDSTAVA IGRAĆE SE U AVIONU: Mesta ima za samo 150 putnika, glumci služe šampanjac, a evo kako do karata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track