FILM ALA JE LEP OVAJ SVET RASPRODAO PREMIJERU! Karte su otišle u rekordnom roku, a organizatori najavili DODATNE PROJEKCIJE
Foto: Nemanja Miščević

nezapamćeno interesovanje

FILM ALA JE LEP OVAJ SVET RASPRODAO PREMIJERU! Karte su otišle u rekordnom roku, a organizatori najavili DODATNE PROJEKCIJE

Kultura -

Za samo nekoliko dana, rasprodate su sve karte za premijeru filma "Ala je lep ovaj svet”, koja je zakazana za 22. septembar u velikoj sali MTS dvorane.

Zbog tolikog interesovanja, danas tokom dana biće otvorene i dodatne premijerne projekcije, koje će se održati iste večeri.

Anđelka Prpić, Andrija Kuzmanović
foto: Antonio Ahel

Glavnu žensku ulogu u ovom filmu tumači Anđelka Prpić, koja igra voditeljku Unu.

- Takva moja junakinja svakako postoji na našm televizijskom nebu. Učinili smo da ona bude simpatična publici, a dobro je što se njoj dešava prava metamorfoza. Uspeva da nadje divnog čoveka za sebe, i postiže da sve bude kako treba.

Anđelka Prpić, Andrija Kuzmanović
foto: Antonio Ahel

Osnovna suština našeg filma je da vera, umetnost i vera pobedjuju i čine nas boljim ljudima. Andrija Kuzmanović je izvanredan partner, sve vreme me je vodio kroz film na čemu sam mu beskrajno zahvalna - zaključila je Andjelka Prpić.

Ljubavna komedija "Ala je lep ovaj svet” je savremena i duhovita filmska priča u produkciji kuće "Blue Butterfly" i Telekoma Srbije.

film Ala je lep ovaj svet
foto: Nemanja Miščević

Glavne junake ove posve drugačije ljubavi čine andjeo Ljubiša (Nikola Pejaković) koji pokušava da spojinespojivo: neafirmisanog reditelja Batu (Andrija Kuzmanović), i popularnu i harizmatičmu TV voditeljku Unu (Anđelka Prpić), a dodatno se u sve to meša policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski).

Andrej Šepetkovski
foto: Antonio Ahel

Autorsku ekipu čine reditelj Filip Čolović, scenarista Andrej Šepetkovski, direktor fotografije Saša Srećković, producent Aneta Ivanović dok glumačku ekipu čine Nikola Pejaković, Andrija Kuzmanović, Anđelka Prpić, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović i mnogi drugi.

film Ala je lep ovaj svet
foto: Nemanja Miščević

Film je pretpremijerno prikazan letos na 46. izdanju Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, gde je osvojio Nagradu publike.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:35

PREMIJERNO PRIKAZAN FILM ALA JE LEP OVAJ SVET Miljana Gavrilović za Kurir TV: Drago mi je da su ljudi pozitivno reagovali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track