HOL SE PRETVARA U PARKING ZA KOLICA, A SALA U IGRAONICU! Prvi koncert u novoj sezoni Beogradska filharmonija poklonja najmlađima!
Foto: Oksana Skendžić

tradicionalno

HOL SE PRETVARA U PARKING ZA KOLICA, A SALA U IGRAONICU! Prvi koncert u novoj sezoni Beogradska filharmonija poklonja najmlađima!

Kultura -

Prve koncerte u novoj sezoni, Beogradska filharmonija posvećuje – bebama! Muzička druženja sa najmlađima uzrasta do dve godine, biće organizovana od 20 – 23. septembra, u dva termina od 11 i 12.30 u filharmonijskoj Sali. Ulaznice su u prodaji onlajn i na biletarnici Filharmonije (Studentski trg 11), od ponedelјka 12. septembra.

Beogradska Filharmonija
foto: Oksana Skendžić

Za petu sezonu bebećih koncerata, orkestar izvodi splet najlepših dečijih melodija zajedno sa mladim dirigentom Mihajlom Miletićem. Tako će filharmoničari uvesti klince u čarobni svet muzike i zvuk velikog simfonijskog orkestra na koncertićima u trajanju od pola sata.

Već tradicionalno, hol Beogradske filharmonije se pretvara u parking za kolica, a sala u muzičku igraonicu kako bi bebe najslobodnije uživale u muzici.

Pozivaju se mame, tate, bake, deke i svi drugi, da dovedu svoje najmlađe u Salu Beogradske filharmonije, a naredno druženje biće organizovano u novembru.

Beogradska Filharmonija
foto: Oksana Skendžić

Koncerti za bebe su jedni od najpopularnijih edukativnih programa za decu, a u toku sezone 22/23 Beogradska filharmonija planira niz različitih aktivnosti za mlade različitog uzrasta.

Pored otvorenih proba koje se organizuju za predškolce jednom mesečno, planira se serija koncerata za decu vrtićkog i školskog uzrasta, a novost u nastupajućoj sezoni će biti koncerti i za tinejdžere.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:45

KONCERT UMESTO KOMEMORACIJE: Beogradska filharmonija ispratila Ivana Tasovca na večni počinak muzikom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track