ROBI VILIJAMS PROGOVORIO O FILMU O SVOM ŽIVOTU: Pevač doneo odluku koja će sve ŠOKIRATI! Neće moći da ga pogleda ovih PETORO ljudi
Foto: EPA / Felipe Trueba

Neočekivano

ROBI VILIJAMS PROGOVORIO O FILMU O SVOM ŽIVOTU: Pevač doneo odluku koja će sve ŠOKIRATI! Neće moći da ga pogleda ovih PETORO ljudi

Kultura -

Film "Bolji čovek", koji govori o životu pevača Robija Vilijamsa, snima se trenutno u Beogradu, saznaje Kurir.

Muzička zvezda igra samu sebe u ovom biografskom ostvarenju, ali u Srbiji trenutno boravi samo glumac Džono Dejvis, koji ga tumači u mlađim danima.

Džono Dejvis
foto: MediaPunch / Shutterstock Editorial/ Profimedia

Engleski glumac rođen u Česterfildu, najpoznatiji u Velikoj Britaniji i SAD po ulozi Aleksa Delarža u predstavi "Paklena pomorandža", a pojavljivao se i u filmu "Kingsman" i seriji "Lovci". U maju 2022. objavljeno je da je Dejvis dobio ulogu britanskog pevača Robija Vilijamsa, a film bi trebalo da bude objavljen krajem 2023. godine.

U Beogradu, kako saznajemo, u studiju u Krnjači, dva dana je sniman koncert slavnog pevača održan 2003. godine, a u scenama je bilo više od 2.000 statista. Kako su ranije pisali mediji širom sveta, popularni pevač je imao velikih problema da pronađe glumca koji će igrati njegovu mlađu inkarnaciju. Kako prenosi San, Robi Vilijams je rekao publici u Rod Lejver areni u Melburnu početkom godine, na koncertu povodom snimanja biografskog filma, da nije siguran u izbor glumca koji će igrati mlađeg njega, ali je potvrdio da će igrati sam sebe.

Robi Vilijams
foto: Dragana Udovičić

Mediji su već uspeli da dođu do dela scenarija. Biće u njemu seksa, droge i rokenrola. Robi je priznao da neće dozvoliti da njegovo četvoro dece i supruga Ajda Fild ikada vide ovaj film.

- Oni neće znati ništa o ovom projektu. Neće smeti da ga vide, jer ću u suprotnom morati da odgovaram za mnogo toga. Ako to ipak urade, ja ću biti kao - ništa od toga se nije dogodilo, to je umetnička sloboda reditelja, nije vam ovo dokumentarac - objasnio je Vilijams.

Robi Vilijams, Ajda Fild
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

02:43

MAJSTOR KOMEDIJE I IMPROVIZACIJE! Glumice se prisetile anegdote sa Đuzom Stoiljkovićem U TRENUTKU NA SCENI NAPRAVIO HAOS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track