POČINJE POLITIČKIM ATENTATOM: Treća sezona serije KLAN prati potpuni RASPAD kriminalne grupe, a evo da li će biti i akcije SABLJA
Foto: Firefly Production

oštro

POČINJE POLITIČKIM ATENTATOM: Treća sezona serije KLAN prati potpuni RASPAD kriminalne grupe, a evo da li će biti i akcije SABLJA

Kultura -

Treća sezona serije "Klan" premijerno će početi da se prikazuje 8. oktobra na kanalu Superstar. Mnoge tragikomične situacije u novih osam epizoda zaokružiće priču o nedelima koja konačno stižu na naplatu. Šok i Paša su u prethodnom periodu krupnim koracima napredovali u kriminalnoj hijerarhiji prestonice, a sada se njihov klan urušuva nepoverenjem i izdajom.

serija Klan
foto: Firefly Production

Kreator serije Boban Skerlić otkrio je da je razlog propasti kriminalne grupe politički atentat, ali da se serija ne bavi policijskom akcijom iz 2003. godine.

Boban Skerlić
foto: Ana Paunković

- Treća sezona smeštena je u poslednjih osam dana klana. U novom nastavku bavimo se raspadom klana, jer su zagrabili ono što ne mogu da progutaju. Stavili smo tačku na ovu priču. Iako će uzrok raspada biti politički atentat, serija se neće baviti akcijom "Sablja" - istakao je Skerlić.

serija Klan, Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović
foto: Ana Paunković

Potpunu propast kriminalne organizacije predvodiće protagonisti serije Nedim Nezirović i Aleksandar Dimitrijević.

- Šok i moj lik završavaju u blatu, kao što i zaslužuju. To je jedan od razloga što sam se uputio u ovo putovanje. Serija nudi širok spektar odgovora i oslikava duhovni sunovrat grupe ljudi - objasnio je Nezirović, dok je Dimitrijević otkrio da će Šok upasti u zamke koje je sam postavljao:

Aleksandar Dimitrijević, serija Klan
foto: Firefly Production

- Moj lik ne razmišlja o posledicama koje nose njegovi postupci i tako ide kroz život. Bilo ga je lako igrati, srećan sam što sam imao priliku da učestvujem u ovom projektu.

Sticajem okolnosti neki likovi su završili u ovoj priči a predstavljaju nadu da će pravda pobediti.

Ivan Đorđević
foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Zlatko je neko ko pokušava da zadrži moralnu vertikalu u celoj priči, kako bi pravda na kraju pobedila - rekao je Ivan Đorđević.

U seriji igraju i Vladimir Kovačević, Nenad J. Popović, Mladen Sovilj, Ivan Zarić, Feđa Štukan, Gorica Popović, Ljubinka Klarić i mnogi drugi. Produkcijska kuća "Fajerflaj" i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog projekta.

(Kurir.rs / Lj. Radanov)

Bonus video:

14:33

Glumica Ljubinka Klarić o ulozi Cvete u seriji Klan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track