00:41

Maric nije mogao da nastavi da igra predstavu

DEŠAVA SE

MILAN MARIĆ DOBIO NAPAD SMEHA USRED IZVOĐENJA PREDSTAVE: Glumac nije mogao da nastavi da igra, a evo kako je reagovala publika

Kultura -

Milan Marić dobio je napad smeha tokom izvođenja hit predstave "Hotel 88", i to dok je igrao scenu s Anđelom Jovanović i Vladimirom Aleksićem.

Scena koja je Marića, ali i njegove kolege iz predstave dovela do suza je scena u kojoj prave parodiju na savremen život koji se prikazuje na Instagramu, te poze koje korisnici ove društvene mreže masovno koriste.

Milan Marić
foto: ATA images

Na pomen modernih izraza poput "Insta good life", "Sve sam stekla sama", "Vračar historical" i drugih, Milan Marić je dobio napad smeha, te nije mogao da dođe sebi kako bi nastavio igranje predstave.

Dok je publika vrištala od smeha, i glumci na sceni su se sve vreme smejali, a u jednom trenutku je Marić legao na krevet koji je bio deo scenografije držeći se za stomak i lice, dok je glumac Vladimir Aleksić pokušavao da nastavi izvođenje pokušavajući da sopstveni smeh suzbije.

Predstava Hotel88, Hotel 88, Jelisaveta Orašanin, Andrija Kuzmanović, Tamara Krcunović, Vladimir Aleksić
foto: Nemanja Nikolić

Inače, predstava "Hotel 88" rađena je po motivima komada "Privatni životi" Noela Kauarda, u režiji i adaptaciji Staše Koprivice, a prvobitno je okupljala glumačku ekipu koju su činili Vladimir Aleksić, Tamara Krcunović, Andrija Kuzmanović i Anđela Jovanović.

Međutim, Andriju Kuzmanovića je prošle godine zamenio Milan Marić. Zvezda domaćih serija i filma "Toma" prvi put se baš u ovoj predstavi oprobala u pozorištu kao komičar, a za ulogu je morao da spremi za manje od mesec dana.

U video snimku na početku teksta pogledajte kako je to izgledalo.

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:25

NEOBIČNO! NOVA PREDSTAVA IGRAĆE SE U AVIONU: Mesta ima za samo 150 putnika, glumci služe šampanjac, a evo kako do karata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track