DVE GODINE NIJE MOGAO DA NAĐE POSAO, ŽENA MU NIJE IMALA LICENCU ZA RAD: Ovo je istina o sinu Tanje Bošković i poznatog reditelja!
Foto: Damir Dervišagić

ŽIVI U AMERICI

DVE GODINE NIJE MOGAO DA NAĐE POSAO, ŽENA MU NIJE IMALA LICENCU ZA RAD: Ovo je istina o sinu Tanje Bošković i poznatog reditelja!

Kultura -

Ćerku legendarne Tanje Bošković, Lanu Karaklajić često viđamo u javnosti, s obzirom na to da se bavi istim poslom kao njena majka. S druge strane, njenog sina Đorđa, koga je, kao i Lanu, dobila u braku s čuvenim rediteljem Dejanom Karaklajićem, ne viđamo nikada, a jedan od razloga je taj što on i ne živi u Sribji.

Đorđe Karaklajić danas ima 34 godine i živi u Americi, a njegov otac, reditelj Dejan Karaklajić, prošle godine je za Kurir govorio otvoreno o njegovom životu.

Đorđe Karaklajić
foto: Privatna Arhiva

- Sin Đorđe je završio političke nauke. Digao je ruke od te priče. On je rođen u Americi, pa je odlučio da tamo nastavi život. Odveo je tamo i svoju devojku Katarinu, koja je završila medicinu - rekao je tom prilikom Dejan, dok se njegov sin u međuvremenu i oženio pomenutom izabranicom.

- Živeli su dosta teško u Arizoni. On je morao da izdržava porodicu dok ona nije dobila licencu za rad. Sada žive na Floridi. Đorđe je završio još jedan fakultet komunikacije, pa je magistrirao. Tražio je posao pune dve godine, a sada radi kao socijalni radnik. Brine trenutno o dvadesetoro dece. Sudbina svakog deteta je film. Našao je sebe u tom miljeu - dodao je režiser.

Dejan Karaklajić
Dejan Karaklajićfoto: Nemanja Nikolić

- Snajka je anesteziolog i stalno je u kovid bolnicama. Sin me zove svakog dana, a ja, kad sam bio u Americi, samo sam pisao pisma. Telefoniralo se samo kad neko umre - zaključio je tad Dejan za Kurir.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:29:56

SCENIRANJE 22.05.2022. TANJA BOŠKOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track