MLADI GLUMAC POJAČANJE NASTAVKA FILMA MUNJE: Primljen je na glumu zbog imitacije Kristijana Golubovića, a evo o kome se RADI
Foto: Printrscreen

prava odluka

MLADI GLUMAC POJAČANJE NASTAVKA FILMA MUNJE: Primljen je na glumu zbog imitacije Kristijana Golubovića, a evo o kome se RADI

Kultura -

Nastavak kultnog filma "Munje", pod nazivom "Munje opet", snima se ovih dana i u Beču, gde glumačka ekipa, predvođena rediteljem Radivojem Rašom Andrićem, vredno radi.

Nadomak poznatog ugostiteljskog objekta "Lepa Brena", scene snimaju i glavni likovi Mare i Pop, koje su pre 20 godina oživeli Boris Milivojević i Sergej Trifunović, koji su, kako kaže Andrić, ostali po karakteru isti kao i pre dve decenije. Jedno od od pojačanja je i mladi glumac Vladimir Kovačević.

On trenutno igra u seriji "Klan", a sa snimanja je podelio fotografiju u društvu Sergeja Trifunovića. "Munje opet", nastavak prvog dela, iako "kasni nastavak", budući da se radnja dešava 20 godina kasnije.

- Dva glavna lika su ista, glavni negativac je isti, tu su i devojke iz prvog dela filma. Nažalost, nema Nebojše Glogovca... Ali tu su novi, mladi, prilično dobri glumci - izjavio je reditelj.

Radivoje Raša Andrić, Raša Andrić
foto: Ana Paunković

Mladi glumac Vladimir Kovačević, koji trenutno igra u seriji "Klan", stekao je popularnost telenoveli "Istine i laži". Odrastao je u novobeogradskim blokovima, a završio je glumu na Fakultetu dramske umetnosti, u klasi Srđana Karanovića.

Vladimir Kovačević
foto: Firefly Production

"Spremio sam prijemni bez ičije pomoći. Izabrao sam da se predstavim kao Jerotije iz "Sumnjivog lica" i monologom iz "Mletačkog trgovca", govorio sam stihove pesme "Greh" Duška Trifunovića, a moj glavni pik su bile imitacije poznatih ličnosti. Imitirao sam Josifa Tatića, Buks ov knjige i Kristijana Golubovića. Mora da im se to svidelo kad su me primili", ispričao je glumac svojevrmeno za Kurir.

Film "Munje opet" ćemo u bioskopima gledati verovatno naredne godine.

Vladimir Kovačević, Vlada Kovačević
foto: ATA images

Kurir.rs

Bonus video:

14:33

Glumica Ljubinka Klarić o ulozi Cvete u seriji Klan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track