GLUMICA OBJAVILA NOVU PESMU: Spot radio filmski reditelj, a njemu glumi svetski model iz SRBIJE koji je očarao KAVALIJA I ARMANIJA
Foto: Printscreen YouTube

ANĐELA JOVANOVIĆ kao pevačica

GLUMICA OBJAVILA NOVU PESMU: Spot radio filmski reditelj, a njemu glumi svetski model iz SRBIJE koji je očarao KAVALIJA I ARMANIJA

Kultura -

Glumica Anđela Jovanović postala je deo "Juniversal mjuzika", a ove nedelje izbacila je novi singl "Jedan dan".

Anđela Jovanović, Dalibor Urošević
foto: Dejan Petković

Kao i za prethodni singl , tekst i muziku napisala je upravo Anđela, zajedno sa autorima Veljkom Jelićem i Novakom Aškovićem, koji je zaslužan i za aranžman.

"Ova numera se razlikuje u stilu i žanru od "Vatre", brža je i navodi na đuskanje. Generalno sam najavila da će svaka pesma koju budem izbacila biti u nekom svom fazonu. Ja ovaj singl slušam iznova i iznova kada treba da se podignem i da uđem u dan puna pozitivne energije. Pesma je načelno pop žanra, ali se mogu čuti primese i uticaji i nekih drugih. Prvu skicu numere napravili smo za deset minuta, ali ceo kreativni proces je potrajao malo duže, što je sa mnom situacija u većini slučajeva jer volim dugo i temeljno da radim na svakom detalju. Autorska ekipa je ostala ista, mi smo presrećni krajnjim produktom i nadam se da će slušaoci uživati koliko i mi. Jedva čekam da svi čuju moju novu stvar "Jedan dan", rekla je Anđela Jovanović.

Dalibor Urošević
foto: Printscreen YouTube

Pesmu prati i atraktivan muzički video spot koji je uradio talentovani reditelj Luka Bursać, a za produkciju bila je zadužena njegova kuća Mashina & Zec. U spotu se pojavljuje i Dalibor Urošević – svetski model poreklom iz Šapca, koji je u industriji poznat po saradnjama sa brendovima kao što su Versace, YSL, Roberto Cavalli, Emporio Armani, Philipp Plein, Dsquared2, Moschino i mnogi drugi.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

"Luka i ja smo razrađivali ideju za spot par meseci. Želeli smo da predstavimo blisku budućnost u kojoj dominira VR i u kojoj ljudi teže za slobodom, plesom i uživanjem. Saradnja sa Lukom je bila sjajna, on je vrhunski reditelj i profesionalac, kao i kompletna ekipa na ovom projektu. Bilo je zahtevno i teško, ali istovremeno prelepo iskustvo", zaključuje kantautorka.

Dalibor Urošević, Anđela Jovanović
foto: Printscreen YouTube

Kurir.rs

Bonus video:

01:39

MLADA GLUMICA ODE U PEVAČICE? Ćerka SLAVNIH roditelja napravila PREOKRET u karijeri! Već izdala prvi singl i pravi je HIT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track