POČINJE SERIJA BUNAR IGORA ĐORĐEVIĆA: Afera sa studentknjom je POREMETILA život iz korena glavnom junaku, a onda kreće PREOKRET!
Foto: Film Danas, Promo

vredi pogledati

POČINJE SERIJA BUNAR IGORA ĐORĐEVIĆA: Afera sa studentknjom je POREMETILA život iz korena glavnom junaku, a onda kreće PREOKRET!

Kultura -

Na male ekrane ovog vikenda stiže serija "Bunar" koju potpisuje kao kreator Igor Đorđević. Jedanaest epizoda emitovaće se subotom i nedeljon u 21 čas na Superstar kanalu, a autor najavljuju priču koja će publiku nasmejati, rasplakati i pokazati da u svakome od nas postoji još jedna osoba koju ne poznajemo.

Producent serije "Bunar" je Telekom Srbija, dok su za izvršnu produkciju zaduženi "Film Danas" i "Dandelion production".

Igor Đorđevic, Dara iz Jasenovca
foto: ATA Images

Glavni akter, Radomir, profesor je filozofije koji se nakon afere sa studentkinjom koja je ostala u drugom stanju povlači u svoje rodno selo u želji da "pronađe sebe". Ulogu je Igor pisao za svog kolegu Žarka Lauševića. - Sve sam glumce dobio osim Žarka. Nije mogao da uskladi termine. Ova priča nije istinita, ali bi to lako mogla da bude. Serija "Bunar" se razlikuje od ostalog dramskog programa po temama koje obrađuje i po tome kako ih obrađuje. Veoma sam spokojan i ponosan na svoje kolege glumce koji su ovde uradili, tvrdim, psihološke studije i pokazali same vrhove glumačke igre u njenom najuzvišenijem obliku - rekao je koautor i akter glavne uloge u seriji Igor Đorđević.

Na putu koji prolazi, glavni junak susreće se sa velikim brojem novih i nepoznatih lica, a svaki od tih susreta ga menja i utiče na ličnost koja će postati.

Nataša Ninković, Emisija Sceniranje, Kurir TV
foto: Damir Dervišagić

Pored glavnog junaka u seriji ćemo se upoznati i sa pričama mnogih drugih aktera koje tumače Milica Janevska, Nataša Ninković, Zoran Cvijanović, Ljubomir Bandović, Boris Milivojević, Nikola Pejaković, Nenad Okanović, Denis Murić, Miodrag Dragičević, Marko Janketić, Nenad Jezdić, Bogdan Diklić i mnogi drugi.

Serija je realizovana pod rediteljskom palicom Maše Nešković i Igora Đorđevića.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:42

PROSLAVLJENI GLUMCI IZNELI ŠOKANTNE DETALJE! Honorar za jednu od najgledanijih serije je bila KUTIJA MALBORA I PRAZILUK?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track