02:28

GLUMAC MORA NA STROGU DIJETU ZBOG ULOGE On je dobar prijatelj Svetozara Cvetkovića koji otrkiva: JEDNOM ZAMALO DA SE POTUČEMO

KURIR TV

AKO ĆE DA ME GLUMI, MORA PRVO DA SMRŠA! Svetozar Cvetković poverio ulogu sebe ovom glumcu A ONDA SE ON POJAVIO U STUDIJU I ŠOKIRAO

Kultura -

U emisiji sceniranje voditeljka je pitala glumca Svetozara Cvetkovića kome bi poverio da tumači ulogu Svetozara Cvetkovića, ako bi se o njemu snimao film.

Glumac je ko iz topa odgovorio da bi voleo da to bude Tihomir Stanić, pod uslovom da pre toga smrša.

Nakon toga u studiju se kao gost iznenađenja pojavio upravo Tihomir Stanić, koji je, kako kaže upravo došao od lekara nutricioniste. Lekar mu je rekao da mora da smrša osam kila!

sceniranje
foto: Kurir televizija

- Sad baš kažem da bih voleo da me ti igraš na filmu, ali da moraš da smršaš - obrato se Cvetković Staniću - misliće ljudi da smo se dogovorili.

- Moram da smršam jer treba da igram Ivu Andrića - rekao je Stanić.

- Da, da samo zbog toga - prokomentarisao je Cvetković.

- Pa ja sam se i ugojio zbog uloge u seriji kamiondžije, gde je trebalo da budem bucko sa obraščićima - rekao je Stanić.

Cvetković koji je bio prijatno iznenađen dolaskom svog kolege i prijatelja u studio, rekao je da su oni jako dobri prijatelji i da ga Stanić zna ko zlu paru!

- Nas dvojica se često ne slažemo, ali na kraju uvek nađemo rešenje. Mi se dugo znamo, ali postali smo dobri prijatelji kada su nas zbližile naše ćerke. Pre toga kada smo radili imali smo jednu neprijatnu situaciju o kojoj sad ne bih da pričam, nije to ni važno, ali bilo je gusto - rekao je Cvetković.

- Život nas je vodio na druge strane, ali smo uvek poštovali iste lične, političke, umetničke i društvene vrednosti i uvek smo bili na istoj strani. Nekad smo pobeđivali, ali češće nismo - kaže Stanić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track