SUSRET ZONE I VASKE I NEKOG NOVOG MANULAĆA: Sloboda Mićalović podsetila na ZABORAVLJENI DETALJ iz kultnog filma koji smo obožavali
Foto: Printscreen/Instagram

sada je sve jasno

SUSRET ZONE I VASKE I NEKOG NOVOG MANULAĆA: Sloboda Mićalović podsetila na ZABORAVLJENI DETALJ iz kultnog filma koji smo obožavali

Kultura -

Kultni film "Zona Zamfirova" koji je radio čuveni reditelj Zdravko Šotra 2002. godine, 2017. dobio je svoj nastavak u režiji Juga Radivojevića.

U glavnim ulogama u originalu našli su se Katarina Radivojević kao Zone, Vojin Ćetković kao Mane, Sloboda Mićalović kao Vaska i Nebojša Ilić kao Manulać.

Zona Zamfirova
foto: Rts Printscreen

Sada, 20 godina od premijere ovog ostvarenja na kome su odrastale generacije, Sloboda Mićalović podsetila je na jedan zaboravljeni detalj. Glumica je objavila dve fotografije na svom instagram nalogu, a u opisu posta je napisala samo:

- Zona i Vaska i neki novi Manulać.

Ovo je zbunilo mnoge jer se na slici pored Katarine Radivojević i Slobode nalazi glumac Hadži Nenad Maričić, a ne Nebojša Ilić, a razlog tome je da je Hadži Nenadu uloga bila namenjena. No, kako naša poslovica kaže "nije kome je namenjeno, nego kome je suđeno", a Iliću je ova uloga odlično legla, te njegove repilike poput "Uzmi si pucke Zone" i danas svi citiraju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track