Najnovije vesti

ŠOK ZA PUBLIKU! BEZ ADE KANAČKI U NASTAVKU IGRE SUDBINE: Milica Milša zbog ovog napustila seriju, a evo šta će se DALJE dešavati
Foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

kurir saznaje

ŠOK ZA PUBLIKU! BEZ ADE KANAČKI U NASTAVKU IGRE SUDBINE: Milica Milša zbog ovog napustila seriju, a evo šta će se DALJE dešavati

Kultura

U nastavku telenovele i najdugovečnije serije u Srbiji "Igra sudbine" nećemo više gledati u glavnoj ulozi glumicu Milicu Milšu, saznaje Kurir.

Čuvena Ada Kanački odlučila je da napusti ovaj projekat nakon što je kao scenarista otkaz dobio njen suprug Žarko Jokanović, koji napisao 600 epizoda. Ekipa nastavlja snimanje naredne nedelje bez glavne glumice, a sada će o priči voditi računa tim pisaca.

igra sudbine
foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

Ada će, kako saznajemo, u seriji otići na transplantaciju srca, pa je otvorena mogućnost da se nekada i vrati u priču. S Milšom odlazi iz projekta, ali i u Švajcarsku, i Danica Ristovski, a verovatno i Mira Banjac, koja je došla u seriju na poziv Žarka Jokanovića.

igra sudbine
foto: Promo

Televizija Prva, na kojoj se emituje "Igra sudbina", oglasila se saopštenjem.

- Ekipa odlazi na zasluženu pauzu. Glumci "Igre sudbine" već više od dve i po godine vredno rade kako bi gledaocima priuštili svakodnevno uživanje kraj malih ekrana. Ova očaravajuća telenovela drži rekord kao domaća serija s najvećim brojem proizvedenih epizoda, ali na tome sjajna ekipa neće stati. Iako odlaze na kratku pauzu, pripreme su već u toku za nastavak nove sezone, koja nas očekuje od 15. decembra, a koja će vernoj publici doneti pregršt novih neočekivanih obrta, intriga i skandala, ali iznad svega nastaviti da ističe porodične i prijateljske odnose, ljubav i najčistije emocije. Ova uzbudljiva drama nastaviće da živi svoj život uskoro - navodi se u saopštenju.

igra sudbine
foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

Do svađe između Žarka Jokanovića i producenta Nikole Burovca i Danijela Đurića došlo je zbog samog scenarija. Njihova ideja je bila da se smanji broj likova, da priča ide više prema trileru i da se u seriju ubaci više kriminala.

Zasad u telenoveli ostaju Stevan Piale, Olja Lević, Luka Raco, Snežana Savić, Sandra Bugarski, ali se očekuje da još neko veliko ime ne produži svoj ugovor. Žarko Jokanović i Milica Milša nisu još želeli da se oglašavaju povodom napuštanja serije. Producenti ovog ostvarenja nisu se javljali na naše pozive do zaključenja broja.

Milica Milša
foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

Kurir.rs

Bonus video:

Milica Milša o snimanju nove serije
01:23

Milica Milša o snimanju nove serije

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja