IGRA SUDBINE IMAĆE 1.000 EPIZODA: Još dve glumice napuštaju seriju, a evo ko će sada voditi GLAVNU REČ u PRIČI! NEOČEKIVANA ODLUKA
Foto: Promo

priča se

IGRA SUDBINE IMAĆE 1.000 EPIZODA: Još dve glumice napuštaju seriju, a evo ko će sada voditi GLAVNU REČ u PRIČI! NEOČEKIVANA ODLUKA

Kultura -

U nastavku telenovele i najdugovečnije serije u Srbiji "Igra sudbine" nećemo više gledati u glavnoj ulozi Ade Kanački glumicu Milicu Milšu, kao što je Kurir već pisao.

Stevan Piale
foto: Nemanja Nikolić

Glumca Stevana Pialea već pune tri godine publika gleda u glavnoj ulozi, a on je s fanovima podelio lepe vesti

- Stigli smo blizu 600. epizode serije, može da ode i na hiljadu epizoda. Najnovija vest je da nastavljamo snimanje. Uživam u tome što radimo. Videćemo dokle ćemo stići - rekao je glumac gostujući u emisiji "Kec na jedanaest".

Milica Milša, Žarko Jokanović
foto: Damir Dervišagić

Stevan je otkrio da li će Žarko Jokanović i Milica Milša ostati deo ekipe serije “Igra sudbine”.

- Po nekim informacijama koje ja imam, ne ostaju. To je nešto sveže i dosta je delikatna tema. Oboje su veliki deo ove serije. Žarko je najzaslužniji što smo došli do 600. epizode - zaključio je Piale.

Iva Štrljić, Vladan Savić
foto: Printscreen Prva

Vladan Savić, koji igra Ivana Ožegovića, sada će biti nova Ada Kanački. Ada će u seriji otići na transplantaciju srca, pa je otvorena mogućnost da se nekada i vrati u priču. S Milšom odlazi iz projekta, ali i u Švajcarsku, i tetka Lila, odnosno Danica Ristovski, a verovatno i Mira Banjac, koja je došla u seriju na poziv Žarka Jokanovića. Podršku bračnom paru pružiće i navodna Sandra Bugarski, koju je proslavila uloga Pančete.

Ekipa nastavlja snimanje naredne nedelje bez glavne glumice, a sada će o priči voditi računa tim pisaca.

Sandra Bugarski
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs

Bonus video:

02:19

Glumac Stevan Piale o iznenađenju koje mu je supruga Una pripremila za rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track