PRIČU NOSE NEKI NOVI KLINCI, FILM JE PUN EMOCIJA: Džejms Kameron otkrio sve TAJNE pred premijeru novog Avatara!
Foto: Promo

još desetak dana do projekcije

PRIČU NOSE NEKI NOVI KLINCI, FILM JE PUN EMOCIJA: Džejms Kameron otkrio sve TAJNE pred premijeru novog Avatara!

Kultura -

Svet se priprema za još jedan revolucionarni iskorak u svetu 3D filma, očekujući 14. decembra premijeru ostvarenja "Avatar: Put vode" koju nam je cenjeni sineasta Džejms Kameron prethodno obećao.

Kejt Vinslet
foto: Profimedia

Pored dobitnice nagrade Oskar Kejt Vinslet, novi intrigantni članovi Pandora sveta su i mladi ljudi koji tumače decu fantastičnog filmskog para Nejtiri i Džejka, najavljuju distributeri.

film Avatar, Avatar
foto: Promo

- Pojavili su se neki novi klinci, Netejam (Džejmi Flaters) najstariji je sin Džejka i Nejtiri. Njegov brat Lo'ak, koga tumači Briten Dalton, pomalo se oseća usamljeno u svetu koji ga okružuje, dok je Tuktirej (Triniti Blis) najmlađa članica porodice Sali. Osamnaestogodišnji Džek Čempion tumači Spajdera, dok se kao graciozna i jaka mlada Navi roniteljka na dah pojavljuje Tsireja, koju tumači Bejli Bas. Naglasak je veći na likovima, na njihovim odnosima, na priči i na emocijama - izjavio je reditelj i scenarista Džejms Kameron.

Dzejms Kameron
foto: Profimedia

Deca su, prema kreatorima filma, sama po sebi veoma zanimljivi likovi i upravo njih u velikom delu prikazuju, dok za producenta Džona Landaua mlada glumačka postava daje novi sloj ovom naučnofantastičnom epu, jer dosad nisu imali taj mladalački element.

Karte za premijeru filma već su prodaji, a u Srbiju stiže istog dana kad i širom planete.

film Avatar, Avatar
foto: Promo

Kurir.rs

Bonus video:

01:43

UDOVICA TOME ZDRAVKOVIĆA ZA KURIR TV: Film mi je probudio bolnu uspomenu iz bolnice NJEGOVE POSLEDNJE REČI, NEĆU ZABORAVITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track