"NEĆEMO DA SE VALJAMO PO BLATU!" Milša i Žarko odlučili da stave tačku na Igru sudbine: Sad se šuška da spremaju NOVU SERIJU!
Foto: Zorana Jevtić

šok za publiku

"NEĆEMO DA SE VALJAMO PO BLATU!" Milša i Žarko odlučili da stave tačku na Igru sudbine: Sad se šuška da spremaju NOVU SERIJU!

Kultura -

Popularna sapunica "Igra sudbine" u prethodnih nekoliko nedelja nalazi se u centru medijske pažnje, nakon što su scenarista Žarko Jokanović i Milica Milša odlučili da napuste ovaj hit projekat. Glumačka ekipa je nakon toga otišla kratki na odmor, dok se ne napišu nove epizode.

Milica Milša
foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

Žarko Jokanović i Milica Milša se do sada nisu preterano oglašavali na ovu temu, ali je popularni scenarista negirao špekulacije o njihovom povratku u "Igru sudbine" te potvrdio da su na celu priču stavili tačku.

- Petsto devedeset i sedam epizoda napisanih na preko 18.500 strana je moj rezultat. Petsto devedeset i sedam epizoda je Miličin rezultat u ulozi sjajne, omiljene i nezamenljive Ade Kanački. U pitanju je najdugovečnija i najgledanija serija. Tome je došao kraj i na to je stavljena tačka.

Božidar Bole Stošić, Komemoracija, BDP, Milica Milša, žarko Jokanović
foto: Marina Lopičić

Nikada se nismo valjali po medijskom ili bilo kakvom drugom blatu, pa nećemo ni sad. Ne želimo da se bavimo lažima, podmetanjima i spletkama. Imamo svoje principe i njima se rukovodimo. Idemo dalje, srećni zbog uspeha koji smo napravili, kao i zbog onoga što ćemo ubuće raditi - rekao je Žarko za TV Novele.

Tako je, doduše indirektno, potvrđeno da se on i njegova supruga Milica Milša pripremaju za nove projekt. I dok Milša poručuje da se ne vraća u staru seriju, stižu nam i vesti da je bračni par Jokanović sa Prve odlučio da pređe na drugu televiziju. I to, ni manje ni više, nego na suparničku Pink TV.

Žarko Jokanović, Milica Milša
foto: Printscreen TV Prva

Kako je portal Film i TV, nezvanično otkrio nova serija emitovaće se na TV Pink od 1. februara naredne godine pod nazivom "Zakopane tajne", a Žarko Jokanović već je obišao Studio 4 u Pinkovom studijskom kompleksu u Šimanovcima gde će se serija snimati.

Snimanje "Igre sudbine" nastavilo se posle pauze, a iz produkcije se najavljuje povratak starih glumaca u priču. Pored Milice i Žarka, seriju je napustila i Mira Banjac koja je došla na njihov poziv, ali i Danica Ristovski.

Ostaje nam da vidimo da li će popularni par stvarno preći na drugu televiziju, a njih dvoje su do nedavno uživali u više nego zasluženom odmoru u Africi.

UPOZORENJE! Mogući spojleri!

Kolo sreće, Igra sudbine
foto: Promo

Jedna od zanimljivih fotografija koje su podelili producent serije Danijel Đurić, ali i direktor fotografije Aleksandar Kojić je ona na kojoj se vidi da je Tea, Nikšina sekretarica i Adin špijun u Korlatovim redovima, završila u policiji, na saslušanju. Da li to znači da je Tea uhapšena kao osumnjičeni za Nikšino ubistvo? Kao što znamo, u poslednjim epizodama videli smo Hanu koja je podvalila Nikši otrov, ali se slučajno i sama otrovala.

serija Igra sudbine
foto: Printscreen/Instagram

Tea je u tom trenutku pronašla kesicu u kojoj je bio otrov pored kante. Da li je zbog Hane odlučila da krivicu preuzme na sebe?

I što je još važnije – da li je Nikša mrtav? I da li je to znak da je Boris Pingović još jedan od glumaca koji su napustili seriju?

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Mira Banjac se pridružila ekipi serije Igra sudbine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track