JOŠ UVEK SAM MLAD I NEISKUSAN GLUMAC: Aleksej Bjelogrlić za Kurir o novoj serije i saradnji s KIČIĆEM!
Foto: Damir Dervišagić

pojačanje druge sezone

JOŠ UVEK SAM MLAD I NEISKUSAN GLUMAC: Aleksej Bjelogrlić za Kurir o novoj serije i saradnji s KIČIĆEM!

Kultura -

Uzbudljiva nova sezona serije "Mama i tata se igraju rata", od 10 epizoda, počinje da se emituje od 17. decembra na RTS. Jednog od novih junaka igra i mladi Aleksej Bjelogrlić.

Mama i tata se igraju rata, Nina Janković, Gordan Kičić
foto: Damir Dervišagić

Duhovita i emotivna priča o glumcu Veljku Radisavljeviću i njegovoj porodici nastavlja se tri godine kasnije. Glavni junak, kog igra Gordan Kičić, dobija vest da mu je preminuo otac, te mora da se vrati sa daleke Kamčatke u Beograd. Bjelogrlić tumači mladog sportistu koji se vraća u Srbiju sa studija u Americi.

- Gledao sam prvu sezonu. Divna jedna serija. Publika će reći da li im se dopada i nastavak. Meni je bilo smešno i zabavno dok sam radio sa ekipom sjajnih glumaca s Kičićem na čelu. Još uvek sam mlad i neiskusan glumac. Svi su bili uz mene - priznaje Aleksej.

Aleksej Bjelogrlić
foto: Damir Dervišagić

Serija prikazuje život i porodicu jednog glumca, a našeg sagovornika smo upitali da li je ovo realna slika:

- Nismo svi mi glumci isti. Različiti smo ljudi. U seriji svako od nas može da pronađe i neke sličnosti sa svojim životom. Isto bi publika mogla da se poveže sa ovim likovima i da je glavni junak policajac, hirurg ili profesor. Nije to najvažnije u ovoj priči.

Aleksej Bjelogrlić
foto: Damir Dervišagić

Aleksej Bjelogrlić, sin Dragana Bjelogrlića, krenuo je pre nekoliko godina tatinim stopama i zaigrao u seriji "Žigosani u reketu", a nedavno je postao najmlađi član Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Prvi put mladi glumac pojavio se na malim ekranima 2010. u ulozi malog Tirketa u filmu "Montevideo, bog te video".

Aleksej Bjelogrlić
foto: PR/Nebojša Babić

Najviše pažnje medija izazvala je njegova uloga u drugom nastavku popularne serije "Senke nad Balkanom", gde tumači mladog boksera iz Jatagan male. Prvi put je kod oca snimio ljubavnu scenu sa Sandrom Bugarski, ali i mladom Milicom Tomašević.

Sandra Bugarski
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs

Bonus video:

04:57

Bjelogrlić Hladni rat nije nikad prestao poruka Putinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track