ČUVENA LOLA IZ "SREĆNIH LJUDI" NAKON OPERACIJE NEPREPOZNATLJIVA: Glumica imala OZBILJAN problem i morala da na INTERVENCIJU!
Foto: Printscreen YT

ZEZALA JE KOLEGE

ČUVENA LOLA IZ "SREĆNIH LJUDI" NAKON OPERACIJE NEPREPOZNATLJIVA: Glumica imala OZBILJAN problem i morala da na INTERVENCIJU!

Kultura -

Glumica Zlata Numanagić, koja je slavu stekla ulogom Lole u seriji "Srećni ljudi" i pobrala simpatije gledalaca, otkrila je da je iza nje težak period.

Zlata se suočila sa zdravstvenim problemom i bila je operisana, a nakon intervencije izgubila je na kilaži zbog čega je promenila izgled u potpunosti.

Tanja Bošković, Zlata Numanagić
foto: Kurir televizija

- Operisala sam kilu na dijafragmi, zbog čega sam bila na posebnom režimu ishrane. Jela sam tečnu hranu, potom kašastu, i dok sam se vratila na čvrstu skinula sam desetak kilograma, mada bi se na moju visinu videlo i nekoliko. Kako god, nosila sam konfekcijski broj 42, a sad mi je taman 36 - rekla je svojevremeno Zlata Numanagić za Hello i dodala:

- Najviše mi je žao kad kolege počnu da me zagledaju i pitaju jesam li dobro, sa naglaskom na ono "dobro".

Zlata Numanagić
foto: Printscreen Iz Profila

- Odgovorim da sam odlično, a pošto imam smisla za crni humor utešim ih da ne brinu jer nemam rak - istakla je glumica.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

00:31

MLADA GLUMICA JE AMBASADORKA PLESA OKO ŠIPKE?! Otkrila da uživa u tome: To jeste erotično, ali u tome postoje takmičenja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track