VOLELA JE MALIŠU U SERIJI MOJ ROĐAK SA SELA, A ONDA JE NESTALA: Evo kako danas izgleda DRAKČETOVA SNAJA koja je NEPRESTANO ZVOCALA
Foto: Printscreen YouTube

NEKAD I SAD

VOLELA JE MALIŠU U SERIJI MOJ ROĐAK SA SELA, A ONDA JE NESTALA: Evo kako danas izgleda DRAKČETOVA SNAJA koja je NEPRESTANO ZVOCALA

Kultura -

Serija "Moj rođak sa sela" bila je veoma popularna tokom premijernog emitovanja, te je vremenom postala jedna od onih serija koja je imala veliki broj repriziranja. U seriji su se izdvojili mnogi mladi glumci, za koje su se mnogi pitali gde su u međuvremenu nestali.

Porodica Malešević bila je u centru zbivanja serije, a jedna od glumica koja se posebno izdvojila bila je čuvena Dragana, Mališina supruga i Drakčetova snaja u seriji.

Suzana Lukić, koja je tumačila lik Dragane, osvojila je srca mnogobrojne publike time kako je donela ulogu mlade žene koja je neposredna i čvrstih stavova, te su Dragana i Mališa tako postali jedan od omiljenih televizijskih parova na ovim prostorima.

Suzana je inače daleko više angažovana u pozorištu nego na filmu i u serijama. Rođena je u Kruševcu, a upravo joj je uloga Dragane u seriji "Moj rođak sa sela" donela profesionalnu afirmaciju na televiziji.

Suzana je danas inače angažovana i na sinhronizaciji animiranih filmova, a njen izgled se evidentno promenio. Ima drugačiju boju kose, a sudeći po njenim objavama na Instagramu, uživa u ljubavi i sa svojim izabranikom ima dvoje dece.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:07

JEDINSTVENA GLUMICA IZ SERIJE KLAN, MILENA BOŽIĆ OTKRILA JE ZA GLEDAOCE KURIR TV: Premijera će biti u pozorištu u Gračanici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track