KOSKA JE IGRATI LJUDE KOJI SU POSTOJALI: Filip Hajduković kao Davorin Popović u filmu i seriji Tomi Zdravkoviću
Foto: Marina Lopičić

iskren

KOSKA JE IGRATI LJUDE KOJI SU POSTOJALI: Filip Hajduković kao Davorin Popović u filmu i seriji Tomi Zdravkoviću

Kultura -

Mladi i sve uspešniji Filip Hajduković svakom novom ulogom dokazuje da je ulaskom u glumačke vode izabrao pravi poziv.

Filip Hajduković
foto: Privatna Arhiva

U plejadi likova koje je do sada oživeo pred kamerom nalaze se najrazličitiji karakteri, a trenutno ispunjava jedan od zahtevnijih zadataka. Naime, reditelje Dragan Bjelogrlić izabrao ga je da u seriji "Toma" oživi legendarnog pevača Davorina Popovića. Dok se u istoimenom filmu o čuvenom Tomi Zdravkoviću tek pojavio u nekoliko kadrova, u seriji, čije je snimanje upravo završeno u Sarajevu, dobija više prostora.

Toma, Serija Toma
foto: Kurir

- Jeste uvek, kako kažu, "koska" igrati ljude koji su postojali, ali i pored sve brige i preispitivanja, prevladala je čast što mogu da predstavljam jednu toliko bitnu figuru. Dosta sam se upoznao s njegovim radom, uticajem i naslušao se mnogo priča od ljudi koji su ga poznavali. Izrazi lica na njima kad ga pomenu ono je što sam osetio kao najveći zadatak - ako tu radost postignem, onda nemam brige. Bilo je ogromno uživanje u samom radu, jedan od lepših projekata, koje ću pamtiti - opisao je Filip za TV Ekran.

Kurir.rs

Bonus video:

02:48

TO NIJE BIO PRAVI TOMA ZDRAVKOVIĆ! Pevač žestoko napljuvao film Toma, pa otkrio KO JE ZAPRAVO TREBAO DA GA GLUMI (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track