BEOGRADSKA PREMIJERA MJUZIKLA TRI: Predstava ima 11 činova, u spektaklu učestvuje 50 igrača, a sve u režiji mladog REDITELJA
Foto: Aleksandar Živaljević, Milan Babić

pozorište na terazijama

BEOGRADSKA PREMIJERA MJUZIKLA TRI: Predstava ima 11 činova, u spektaklu učestvuje 50 igrača, a sve u režiji mladog REDITELJA

Kultura -

U Pozorištu na Terazijama u utorak veče premijerno će biti izveden mjuzikl "Tri" nastao u produkciji Vida dens akademije iz Novog Sada.

mjuzikl Tri
foto: Aleksandar Živaljević, Milan Babić

Ova plesna predstava u 11 činova inspirisana je istinitim događajem i beogradskoj publici predstavlja priču o tri mlade balerine različitih balkanskih nacija, njihovim odnosima i životnim izborima, i odlasku u Ameriku. Publika će imati priliku da vidi više od 50 mladih plesača kao i njihove specijalne goste.

Ivan Vanja Alač
foto: JDP, Jovo Marjanović

Režiju i scenario potpisuje Ivan Vanja Alač a koreografiju Gordana Oreščanin i Aleksandar Boškov. Ukupno 200 kostima za ovu predstavu napravila je kostimografkinja Nataša Vranešević, a autor originalnih songova je Dimitrije Beljanski. Dizajn svetla poveren je Tihomiru Stojšinu.

1 / 5 Foto: Aleksandar Živaljević, Milan Babić

U predstavi učestvuju balerine Anđela Joković, Jovana Sierković, Milica Vučković, Sara Baljak, Nikolina Janković, Elena Tamindžić, kao i specijalni gosti Maja Brukner i Milorad Miljaković.

Viva dens će 2023. godine proslavljati 30 godina postojanja.

Kaliopi Bukle
foto: Marina Lopičić

- Posebno se zahvaljujemo Kaliopi na pravima za izvođenje pesme "Rođeni" i Džiboniju na pravima za izvođenje numere "Posoljeni zrak, razlivena tinta" koje zasigurno predstavljaju najvažnije numere ovog mjuzikla - navodi se u saopštenju.

Džiboni
foto: Damir Dervišagić

Predstava traje 55 minuta, a ulaznice možete kupiti na blagajni pozorišta i preko interneta.

Kurir.rs

Bonus video:

01:32

BALET KO TO TAMO PEVA U ZAGREBU Cela sala peva uz hit Za Beograd

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja