FILM TRI PALME ZA DVE BITANGE I RIBICU IZNEDRIO LJUBAVNU PRIČU: Glumci se zaljubili na setu, a ubrzo se i VENČALI I IMAJU ĆERKU
Foto: Printscreen YouTube

možda niste znali

FILM TRI PALME ZA DVE BITANGE I RIBICU IZNEDRIO LJUBAVNU PRIČU: Glumci se zaljubili na setu, a ubrzo se i VENČALI I IMAJU ĆERKU

Kultura -

Srpska glumica Dubravka Mihajlović danas proslavlja svoj 54. rođendan. Dramska umetnica poznata je po svojoj lepoti, kojom pleni gde god da se pojavi.

Dubravka Mijatović
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dubravka je poslednjih nekoliko godina odbijala da se fotografiše za novine, izbegavala da govori na bilo koju temu. Dramska umetnica ne smatra da publiku zanima to šta ima da kaže, dok s druge strane nije rada da priča na teme koje bi drugi pokrenuli stoga su i javnost i novinari ostali uskraćeni njenih izjava.

film 'Tri palme za dve bitange i ribicu'
film "Tri palme za dve bitange i ribicu"foto: Printscreen YouTube

Publika ju je upamtila po ulogama u serijama "Srećni ljudi", "Stižu dolari" i "moj rođak sa sela" ali i filmovima "Jagoda u supermarketu" i "Nije lako sa muškarcima". Međutim film koji je snimljen 1998. godine pod nazivom "Tri palme, za dve bitange i ribicu", glavnim likovima ostao je poseban.

Naime, Dubravka Mijatović tada je upoznala svog prvog supruga Gorana Radakovića sa kojim je dobila ćerku Ivu koja sada ima 22. godine. Kasnije su zaigrali i u filmu "Jagoda u super marketu" 2003. godine. Njih dvoje su se posle nekog vremena rastali a ostali su u odličnim odnosima zahvaljujući naslednici Ivi.

film 'Jagoda u supermarketu'
film "Jagoda u supermarketu" foto: Printscreen YouTube

Goran se nakon nekog vremena ponovo oženio i dobio sina Mihajla, a često ističe da najviše vremena voli da provodi sa svojom decom u prirodi uz vožnju rolera.

film 'Jagoda u supermarketu'
film "Jagoda u supermarketu" foto: Printscreen YouTube

- Volim da budem sa Ivom i Mihajlom, najčešće zajedno vozimo rolere. Bio sam jedan od prvih očeva u Beogradu koji je na rolerima vozio bebu u kolicima. Vidim da to danas mnogi rade, ali ranije se retko ko usuđivao. Volim kada smo na moru. Zapravo, odmor sa decom za mene je centralni događaj u godini - rekao je on u jednom od intervjua.

Dubravka Mijatović, Marinko Madžgalj
foto: Damir Dervišagić

Dubravka se nakon toga udala za kolegu Marinka Madžgalja, koji je preminuo 2016. godine. Njih dvoje bili su u braku od 2007. do 2014. godine, a iz njega od 2009. godine imaju i ćerku Saru. Lepa glumica privatni život nikad nije eksponirala, te su i njena deca odrastala daleko od medija i očiju javnosti. Njene naslednice Sara Madžgalj i Iva Radaković, pored pozorišta, jedini su fokus interesovanja.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track