NAŠ GLUMAC NAPUŠTA BEOGRAD: Raša Bukvić beži na SELO, a evo gde će da gradi kuću i ko će mu biti KOMŠIJE
Foto: Zorana Jevtić

želi da vodi miran život

NAŠ GLUMAC NAPUŠTA BEOGRAD: Raša Bukvić beži na SELO, a evo gde će da gradi kuću i ko će mu biti KOMŠIJE

Kultura -

Radivoj Raša Bukvić još jedan je u nizu umetnika koji je odlučio da napusti Beograd i preseli se na selo, saznaje Kurir.

Poznati glumac kupio je plac i rešen je da sagradi montažnu kuću u Čortanovcima, selu koje pripada opštini Inđija, kako bi svom nasledniku, porodici i sebi obezbedio život u zdravom okruženju.

Radivoje Raša Bukvić
foto: Mondo/Stefan Stojanović

Raša već nekoliko godina živi kao podstanar u Beogradu, pa je odlučio da se skući van glavnog grada i u vojvođanskom krajoliku s predivnim pogledom na Dunav kupio je plac. Prva želja mu je bila da se preseli u Perlez, ali našao je bolji plac u Čortanovcima, nedaleko od stadiona lokalnog fudbalskog kluba. Imanje se nalazi u komšiluku Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, poznatog bračnog para koji tamo ima vikendicu.

Sergej Ćetković, Sloboda Mićalović
foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

Kad je iz rodnog Sombora stigao u Beograd na studije, Raša Bukvić nije ni slutio da će mu naša prestonica biti samo usputna stanica do Pariza i Los Anđelesa, gde je snimio brojne filmove rame uz rame sa svetskim zvezdama. Prelomni trenutak u kojem je odlučio da se vrati u zemlju desio se 2017. godine, kada je dobio ponudu za seriju "Besa". Glumac se vratio u Beograd i zbog ljubavi s koleginicom Marijom Bergam. Sada je ponovo slobodan, pa je odlučio da mu baza bude van metropole.

Marija Bergam, Radivoje Raša Bukvić
foto: Damir Dervišagić

- I posle 12 godina rada u Parizu nije bilo pošteno da nekom ovde uzimam prostor i da se vraćam. Sada kada sam se vratio, a jeste da i dalje donekle funkcionišem na relaciji Pariz-Beograd, ipak sam više koncentrisan na domaće tržište. Sada mi je ovde dete, pa ovde treba i da radim i bistvujem. U mom slučaju se pokazalo da je bilo pametno kada sam odlazio, a isto tako i kada sam se vratio - ovako je govorio za medije glumac, koji se do zaključenja broja nije javljao na naše pozive.

Mudra investicija

Ima stan s pogledom na Ajfelov toranj

Raša Bukvić ima stan u Parizu. Novac koji je zaradio od snimanja filmova uložio je u nekretninu s pogledom na Ajfelov toranj.

Glumac je, gostujući kod Tanje Peternek, otkrio da je u glavnom gradu Francuske dugo bio podstanar i da je stan od 11 kvadrata na periferiji Pariza plaćao 500 evra.

Kurir.rs

Bonus video:

03:19

RAŠA BUKVIĆ OTKRIO KAKAV JE ZAPRAVO BRUS VILIS: Radili smo 6 meseci, dotakli smo se privatnih stvari OVO JE RAZLIKA IZMEĐU NAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track