ANA BRNABIĆ NA PREMIJERI DUGO IŠČEKIVANOG FILMA! Ostvarenje"Oluja" izazvalo veliku pažnju: Evo kakav autfit je izabrala premijerka
Foto: Nemanja Nikolić

evo ko je sve došao!

ANA BRNABIĆ NA PREMIJERI DUGO IŠČEKIVANOG FILMA! Ostvarenje"Oluja" izazvalo veliku pažnju: Evo kakav autfit je izabrala premijerka

Kultura -

Najiščekivaniji film godine "Oluja" večeras će biti premijerno prikazan u Domu sindikata, a na premijeri su se pojavile i brojne poznate ličnosti.

Među poznatim licima našli su se glumac Stevan Piale, Luka Raco, Dejan Tomašević, Katarina Radivojević, Jelena Trivan i brojne druge poznate ličnosti, kao i ministarka kultura Maja Gojković i premijerka Ana Brnabić.

Oluja, film Oluja, premijera
foto: Nemanja Nikolić

Premijerka Ana Brnabić se ovaj put odlučila za klasičnu sivu rolku i crne pantalone, a na crvenom tepihu se pojavila bez svoje partnerke, Milice.

00:22

Premijerka Ana Brnabić

Film je nastao prema ideji "Omega produkcije" iz Beograda, koja je projekat realizovala u saradnji sa kompanijom Telekom Srbija, a ovo je prvo domaće ostvarenje koje govori o progonu Srba iz Hrvatske te 1995. godine, potresna priča o egzodusu 200.000 Srba sa svojih vekovnih ognjišta.

1 / 12 Foto: Nemanja Nikolić

Drama o ratu i dobrim i lošim ljudima u njemu, ispričana iz ugla običnog čoveka, koga maestralno glumi Jovo Maksić u ulozi Ilije, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu, ognjište i selo u kom je odrastao, sa drugovima koji su mu silom prilika postali saborci, a čije se životne priče prepliću. U želji da spreči dalje napade na selo, gde je zamalo ostao bez sina Petra, Ilija formira diverzantsku jedinicu s ciljem da uništi neprijateljsko gnezdo odakle se napada selo. U toj bici za opstanak naši junaci vode i svoje lične bitke, a njihove porodice bivaju primorane da napuste svoje domove i potraže spas u nepreglednoj koloni koja kreće ka matici, ka Srbiji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:18

Solarna oluja pogađa Zemlju 1. oktobra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track