ZATVARALA SAM SE U SVOJA 4 ZIDA! Milica Tomašević otkrila zašto nije izlazila iz kuće, pa progovorila o povratku u "Igru sudbine"!
Foto: A. Krstović/PRVA

iskrena

ZATVARALA SAM SE U SVOJA 4 ZIDA! Milica Tomašević otkrila zašto nije izlazila iz kuće, pa progovorila o povratku u "Igru sudbine"!

Kultura -

Talentovanu, mladu glumicu Milicu Tomašević publika je zavolela kao emotivnu i neshvaćenu devojku Nadu, u hit seriji "Igra sudbine", koja joj je donela veliku popularnost. Karijera dramske umetnice nakon te uloge krenula je uzlaznom putanjom.

Međutim, u jednom momentu, Milica se povukla iz ove telenovele i posvetila se drugim projektima.

Milica Tomašević
foto: Damir Dervišagić

Odlazak Milice Tomašević iz serije publici se nije dopao, a kako kaže svi su je na ulici pitali kad će se vratiti i ponovo oživeti svoj lik.

- Dok me nije bilo u u seriji, nije postojala osoba na ulici koja me je srela, a nije pitala kada ću da se vratim i budem deo projekta. Govorili su da žele dobru i staru Nadu, a ne dizajnerku koja nije baš čista u glavi (smeh).

Razlog napuštanja serije nije htela da otkrije, ali se povratku u dobro uigranu ekipu raduje i jedva čeka da čuje nove rekacije publike.

- Ne moram da detaljišem zbog čega sam otišla i zbog čega sam se vratila. Tako je uvek u serijama. Uvek mora neko da ode, kako bi se nekom nobom pružila šansa. Sudbina nas uvek na kraju izvede na pravi put. U oba slučaja, i kad sam odlazila i kad sam se vraćam, sve je ispalo najbolje za mene i onako kako je sudbina namestila. Nisam se deprimirala kada sam prvenstveno napustila "Igru sudbine".

Milica Tomašević
foto: A. Krstović/PRVA

Sačekala sam da vidim šta će biti dalje. Nisam znala da li će se Nada vraćati, ali gore je nama svima nešto zapisano. Dogodilo se da se ponovo vraćam u staru-novu ekipu sa novim timom scenarista. U četvrtoj sezoni nas očekuje sve najbolje, jer imamo stare likove koji se vraćaju, ali i nove koji će sve da oplemene. Vraćamo se u srž koju je publika volela. Radujem se tome - ispričala je glumica za Blic.

Milica je otkrila i da je u prošloj godini, pored mnogih srećnih momenata i ljubavi, u jednom trenutkru prolazila kroz težak period, zbog koga nije izlazila iz kuće i nije želela da komunicira sa ljudima.

- U prethodnoj godini sam imala ludački tempo. Samo sam u jednom trenutku stala i pomislila sada je dosta. To je bio sam privid da sam srećna, a zapravo sam imala minus faze i razne momente kada sam se zatvarala u svoja četiri zida. Nisam imala volje za druženje sa ljudima - rekla je iskreno Milica Tomašević.

Mnoga vrata u svetu glume, kako kaže, otvorila joj je uloga Maruše Pavlović, mesarke Mare u "Vojnoj akademiji 4". Od tada samo niže uloge, a nedavno smo je gledali u seriji "Vera" u kojoj je tumačila lik njene dobre drugarice iz detinjstva.

Milica Tomašević
foto: Damir Dervišagić

- Film "Vera" je izašao i očekujemo i seriju koja treba da se emituje. Kada je moj lik u pitanju, više će biti razvijen u samoj seriji. Najveći akcenat u tom filmu stavljen je na Veru, dok će serija doneti mnogo novih likova i drugačijih odnosa. Ima toliko istinitih stvari koje se dešavaju oko nas i koje mogu da se preslikaju u tom filmu. Volim kad se takve stavi dešavaju - objasnila je glumica.

Na listu svojih uloga, dodala je i lik prve dame SFRJ, u igrano-dokumentarnoj seriji "Jovanka Broz i tajne službe", Nedeljka Kovačića, a vest o toj ulozi dočekala ju je upravo na kastingu za film "Vera".

- Bila sam na kastingu za "Veru" kada su me pozvali za lik Jovanke Broz. Nisam mogla ni da sanjam da će mi se desiti tato neka uloga, pogotovo uloga Jovanke Broz. To mi je bio veliki izazov i odgovornost. Pogotovo što sam tada bila u projektu koji sam tada konstantno radila. Nisam imala dovoljno da se pripremim. Uz pomoć celog tima napravili smo odličnu seriju i priču, bez lažne skromnosti. Na čitav taj projekat svi su lepo odreagovali - otkrila je Tomašević.

Milica često ističe da joj je mlađa sestra Anđelika velika podrška u životu i da su njih dve zajedno prebrodile teške momente tokom života.

-Drago mi je da smo uspele sve te izazove da prebrodimo i radimo na tome da nas sve loše osnažuje i gura napred ka ostvarenju cilja. Uz podršku porodice i ljudi nema grešaka - zaključila je Milica.

(Kurir.rs / Blic)

Bonus video:

00:29

MLADA GLUMICA U OPANCIMA MUZE KRAVE I VOZI TRAKTOR! Milica je odrasla na Kosovu, a sada je posetila ZAVIČAJ i oduševila sve!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track