PRIJATELJ MILAN IMAO JE JEDNU ĆERKU I ONA JE UDATA ZA GLUMCA: Ne pojavljuje se u javnosti, sa mužem je ZAJEDNO radila u pozorištu
Foto: Printscreen/Youtube

možda niste znali

PRIJATELJ MILAN IMAO JE JEDNU ĆERKU I ONA JE UDATA ZA GLUMCA: Ne pojavljuje se u javnosti, sa mužem je ZAJEDNO radila u pozorištu

Kultura -

Karijeru glumca Marka Todorovića obeležila je uloga u serijalu "Žikina dinastija", koji je zbog popularnosti imao čak 9 nastavaka.

Čuveni Milan prethodno se proslavio u filmu "Daleko je Sunce", a glumio je i Josipa Broza Tita u seriji "Odlazak ratnika, povratak maršala".

Marija, Žikina Dinastija, Žika Pavlović, Milan, Boba, Dara, Prija Jelena
foto: YT PrintScreen

I dok su generacije obožavale doskočice Žike i Milana, malo ko je znao da, poput svoje uloge koju je pokojni glumac igrao u ovom serijalu, Marko Todorović i u privatnom životu ima ćerku jedinicu.

Svetlana - Lana Todorović nije krenula glumačkim stopama slavnog oca, ali je kao diplomirani kostimograf ostala u ovoj branši. Osim u pozorištu, Lana radi i kao predavač na Fakultetu primenjenih umetnosti.

O njenom privatnom životu se malo zna, sem toga da je pre nekoliko decenija sudbonosno "da“ rekla mlađem kolegi svog oca, Zoranu Cvijanoviću.

Zoran Cvijanović
foto: Nemanja Nikolić

Iako je odrasla u glumačkoj porodici, njoj je bilo čudno što će raditi sa mužem. U predstavi "Nebeski odred" radila je kostim i Zoranu, kada je otkrila kako brine o svom suprugu.

- Čudno je kada se radi sa mužem. Malo se brkaju lončići. Zorana nije teško obući. Sve što sam mu ponudila prihvatio je. Mada, bilo je teško naterati ga da se obrije i obuče sve elemente kostima na generalnim probama - rekla je Lana za Politiku.

Ipak, umetnički par se retko pojavljuje u javnosti, pa se njihove slike teško mogu naći.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:13

IZGLEDA KAO DEČKIĆ, A U OZBILJNIM JE GODINAMA Poznati glumac otkrio svoju godinu proizvodnje U STUDIU NASTALI ŠOK I NEVERICA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track