PROSLAVIO SE U SERIJI POLICAJAC SA PETLOVOG BRDA: Mali David je napustio glumu i odselio se u Sloveniju, A OVAKO DANAS IZGLEDA
Foto: Printscreen

možda niste znali

PROSLAVIO SE U SERIJI POLICAJAC SA PETLOVOG BRDA: Mali David je napustio glumu i odselio se u Sloveniju, A OVAKO DANAS IZGLEDA

Kultura -

Skoro 30 godina je prošlo od kada smo po prvi put imali prilike da gledamo Ljubišu Samardžića u ulozi Boška Simića i da pratimo avanture "Policajca sa Petlovog brda".

Ljubiša Samardžić, Policajac s Petlovog brda
foto: Printscreen

Policijski inspektor Boško Simić, imao je petoro dece i četiri žene. Bio je spretan u akcijama, neobičan otac i „majka“ svojoj deci, neponovljiv svojim bivšim i budućim ženama.

Sve njegove bivše supruge su vrlo uspešne poslovne žene, a njihove karijere ne ostavljaju nimalo vremena za porodični život, dok Boško sa svojom decom živi u kući na Petlovom brdu. Sve je zanimao Boškov život, ali i život njegove deca, a ni danas interesovanje za njih ne opada.

David, Marko Stojiljković
foto: Printskrin

Marko Stojiljković, mladi glumac, je bio jedan od najzapaženijih u popularnoj domaćoj seriji "Policajac sa Petlovog brda". Tumačio je lik Davida Simića najmlađeg člana porodice, sve dok nije dobio još jednog brata.

Marko je odlučio da zauvek napusti glumu, ali ne i ljubav prema filmu. On se odlučio da se bavi kritikom, te je postao filmski kritičar, a pre nekoliko godina se zbog devojke preselio u Sloveniju kako bi što više vremena provodio sa njom.

Dolazio je u Beograd povodom filmskih festivala koji su se održavali. Poštovaoci ove serije ga nikad neće zaboraviti.

Marko je pored ove uloge, ostvario još nekoliko, a pojavio se i u seriji "Otvorena vrata".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:14

GLUMAC I GLUMICA U KVIZU NA KAKAV NISTE NAVIKLI! Pogledajte njihove odgovore, NA PRVOM JE VEĆ KRENULO ZNOJENJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track