SIN ĐORĐA BALAŠEVIĆA POSLAO PORUKU KOJA SLAMA SRCA I RAZNEŽIO SVE! Pomenuo svog oca: Moja Vera će te ipak upoznati na ovom svetu
Foto: Jelena Ćalasan

raznežio je sve

SIN ĐORĐA BALAŠEVIĆA POSLAO PORUKU KOJA SLAMA SRCA I RAZNEŽIO SVE! Pomenuo svog oca: Moja Vera će te ipak upoznati na ovom svetu

Kultura -

Kauntautor Đorđe Balašević preminuo je 19. februara pre dve godine, a njegovi fanovi obeležili su juče ovaj tužan događaj.

Njegov sin Aleksa Balašević oglasio se tim povodom na Instagramu i objavio nekoliko fotografija sa pokojnim ocem i jedan vrlo emotivan tekst. Aleksa se zahvalio fanovima što čuvaju uspomenu na Đorđa Balaševića zajedno sa snimcima sa nedavnog Bogojavljenskog događaja.

Aleksa Balašević
foto: Printscreen

- Pomislio bih da si danas zaista umro pre dve godine... Ali kada vidim ovo, shvatam da će moja Vera ipak sresti svog dedu na ovom svetu. Hvala ti što si besmrtan, to sam te uvek pitao da budem, sećaš se. Nije vam bilo teško, vidim. Hvala vam svima što ste održali njegov tron večnosti. Hvala vam što mi dozvoljavate da svakim danom sve više osećam njegovo prisustvo. Moj otac, moj kralj. Naš otac, naš kralj - napisao je Aleksa.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:25

PANONSKI MORNAR NIŠTA MANJE NIJE NI ZASLUŽIO: Đorđe Balašević dobija muzej u Novom Sadu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track