NEMA SREĆE S PEVAČICAMA! Zlatan Vidović snima nastavak hit serije: Opet me je zaobišao rad s ESTRADOM, evo za šta je izvisio
Foto: Nenad Kostić, ATAImages, Stefan Jokić

maler

NEMA SREĆE S PEVAČICAMA! Zlatan Vidović snima nastavak hit serije: Opet me je zaobišao rad s ESTRADOM, evo za šta je izvisio

Kultura -

Milica Pavlović oprobala se kao glumica, a glavnom rolom u prvoj sezoni serije "Pevačica" osvojila simpatije publike.

serija Pevačica, Milica Pavlović
foto: Branimir Milovanović i Irena Canić

Ona je tumačila mladu pevačicu Ivanu, koja se na početku karijere odala poroku i upala u kandže droge, a iako se na setu odlično snašla, ona se ipak neće pojaviti u nastavku ovog projekta.

Milica Pavlović, Milica Todorović
foto: Damir Dervišagić

Serija "Pevačica" se uveliko snima u okolini Pančeva. Glavnu žensku ulogu će u drugoj sezoni umesto Milice Pavlović tumačiti njena imenjakinja Milica Todorović. Odluku da Todorovićeva zameni Pavlovićevu doneo je Igor Đorđević, koji će i režirati drugu sezonu.

Igor Đorđević
foto: Nenad Kostić

Autori serije Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević pokušali su da na male ekrane donesu potpuno drugačiju sliku estrade i pevačice koja živi život jedne muzičke zvezde, kao i neverovatno zanimljivu priču o crnoj magiji i vidovnjacima, koja će zasigurno zadržati gledaoce kraj malih ekrana. Deo nastavka priče je i Zlatan Vidović.

"Odličan je koncept serije da mešamo mistiku i natprirodno, ali i svet estrade, koji je veoma egzotičan. Mislim da će i druga sezona postići veliki uspeh kao i prva", izjavio je glumac u razgovoru za Kurir.

Zlatan Vidović
foto: Nenad Kostić

Glumac je trenutno gost Festa, pa smo ga pitali da li mu se u novoj sezoni "Pevačice" ispunila želja da radite s pevačicom.

"Ne (smeh). Nekako me zaobilazi taj estradni deo ove priče. U prvoj nisam snimao s Milicom Pavlović, a u drugoj nemam scene s Milicom Todorović", priznao je kroz osmeh popularni banjalički zavodnik.

Kurir.rs

Bonus video:

03:52

Glumac Zlatan Vidović za Kurur TV: Možda i uplovim u producentske vode!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track