TAJKUN SE VRATIO: Na Festu premijera druge sezone najpopularnije TV serije, a na crvenom tepihu i ZVEZDE NOVIH EPIZODA
Foto: Firefly Production

glamur

TAJKUN SE VRATIO: Na Festu premijera druge sezone najpopularnije TV serije, a na crvenom tepihu i ZVEZDE NOVIH EPIZODA

Kultura -

Publika na Festu sinoć je bila u prilici da pogleda premijerno prvu epizodu druge sezone hit serije "Tajkun", nastale kao plod saradnje "Fajerflaj" produkcije i Telekoma Srbije sa Draganom Bjelogrlićem u naslovnoj ulozi.

Crvenim tepihom prošetali su Vanja Nenadić, Dejan Aćimović, Muhamed Hadžović, Branislav Trifunović i Ana Stefanović Bilić.

Tajkun, Bane Trifunović, Branislav Trifunović, Vanja Nenadić, Dejan Aćimović
foto: Damir Dervišagić

Vladan Simonović je živ i nakon pada, ispostaviće se da je preživeo infarkt i da se nakon kraćeg oporavka, vraća u veliku biznis igru.

U novoj sezoni priča biva zakomplikovana ličnim i poslovnim odnosima koje Simonović ima s dvojicom novih tajkuna, u tumačenju Dejana Aćimovića i Marka Grabeža.

Tajkun 2, serija Tajkun 2, Marko Grabež
foto: Firefly Production

Dragan Bjelogrlić izjavio je da će se druga sezona dosta razlikovati od prvog dela.

"Priča je snažnija, ima dosta novih likova i kada prođe uvod, prva epizioda, mislim da se od druge gleda baš u dahu", rekao je glumac.

Tajkun, Dragan Bjelogrlić
foto: Damir Dervišagić

Dok je u prvoj sezoni fokus bio na odnosu Simonovića sa sinom, sada će biti dominantan njegov odnos sa ćerkom, koju igra Teodora Dragićević.

Teodora Dragićević
foto: Nenad Kostić

U drugoj sezoni "Tajkuna" igraju i Jelena Ðokić, Mirko Vlahović, Miloš Cvetković, Filip Radovanović, Milica Trifunović i drugi.

Deset novih nastavaka po scenariju Ðorđa Milosavljevića režirali su Ivan Stefanović i Jelena Gavrilović, a verovatno stiže na jesen na male ekrane Superstara.

Ivana Miković, Aleksandra Martinović, Ivan Stefanović, rediteljka Jelena Gavrilović
foto: Damir Dervišagić

Crvenim tepihom prošetala je Aleksandra Martinović, direktor Direkcije za multimediju kompanije Telekom Srbija u društvu Ivane Miković i reditelja Jelene i Ivana.

SINOPSIS TV SERIJE TAJKUN 2

"Sve je spremno za spajanje kompanija na čijem su čelu Vladan Simonović, Kosta Balaban i Dušan & Tijana Tadin. Međutim, sve polazi po zlu jedne noći kada se Vladanova ćerka Mila vraća kući drogirana i zlostavljana. Istovremeno, neko pokuša da izvrši atentat na Tadinove, dok Balabanov sin Todor biva teško povređen u požaru. Pokušavajući da spasi svoju ćerku i svoj biznis, Vladan biva uvučen u mrežu smrtonosnih intriga i spletki tajkunske elite."

Kurir.rs

Bonus video:

01:05

Otvaranje Festa - Jugoslav Pantelić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track