NASTASJA KINSKI DVA PUTA OTKAZALA KONFERENCIJU NA FESTU: Glavna zvezda festivala izbegla medije, a ovo je RAZLOG napuštanja Srbije
Foto: Dušan Milenković

Neočekivano

NASTASJA KINSKI DVA PUTA OTKAZALA KONFERENCIJU NA FESTU: Glavna zvezda festivala izbegla medije, a ovo je RAZLOG napuštanja Srbije

Kultura -

Najveća zvezda ovogodišnjeg Festa Nastasja Kinski trebalo je da zatvori festival, ali je imala neodložne porodične obaveze i morala je ranije da ode iz Srbije, saopštili su iz organizatori iz Cebefa.

Dva puta je čak najavljivana njena konferencija za medije, ali se nije pojavila. Nemačkoj glumici u subotu veče uručio je Zlatni pečat direktor Kinoteke Jugoslav Pantelić, a ona je iskoristila nekoliko trenutaka da pročita natpis i primeti da je nagrada "divna".

Nastasja Kinski
foto: Dušan Milenković

- Za mene je ovo priznanje veoma značajno zato što obuhvata ceo moj život i ljude koji su mi bili veoma važni, koji su verovali u mene. Vera u ljude je nešto najdragocenije, da imaš one koji veruju u tebe i nekog u koga ti veruješ. To nam daje snagu i nadu da se mogu desiti neke dobre stvari. Ova nagrada ste takođe vi, moja publika. Želim da zahvalim i mojim rediteljima Romanu Polanskom, Vimu Vendersu, Volfgangu Petersenu i svima ostalima i, konačno, mojoj mami - poručila je tom prilikom Kinski.

Kurir.rs

Bonus video:

13:00

CECIN DEČKO ULOGU U FILMU DOBIO PREKO VEZE! Rediteljka ispričala kako je došlo do saradnje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track