LEPU BRENU NIKO NIJE OČEKIVAO U ZAGREBU: Pevačica došla da iznenadi glumce, pa zapevala S TAMBURAŠIMA samo za JASNU ĐURIČIĆ VIDEO
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

lep gest

LEPU BRENU NIKO NIJE OČEKIVAO U ZAGREBU: Pevačica došla da iznenadi glumce, pa zapevala S TAMBURAŠIMA samo za JASNU ĐURIČIĆ VIDEO

Kultura -

Odmah posle zagrebačke premijere pozorišne predstave "Lepa Brena prodžekt", rasprodate mesecima unapred, najveća muzička zvezda Balkana Lepa Brena pojavila se na večeri organizovanoj za najbliže prijatelje i glumcime iz ovog hita Bitef teatra.

Lepa Brena - prodžekt
foto: Jelena Janković

Okružena dragim ljudima, ponesena emocijama i trijumfom koji je predstava o njenom liku doživela u Zagrebu, nežna Brena je prvo nadahnuto nazdravila, a potom spontano otpevala svoj hit s tamburašima.

- Uvek mi je lepo kada dođem na vašu predstavu, dođem veoma srećna; srećan zbog tvog uspeha jer kao da ide moje dete i treba da dođem da ga podržim, tako doživljavam celu ovu emisiju. Ali, kad uzmeš tu lutku, kad Jasna i ko god uzme lutku Lepu Brena i tresnu je o pod, ja u tom trenutku počnem da plačem. Tada počinjem da shvatam kroz šta sam sve prošla u životu - rekla je emotivna Brena i nastavila:

Jasna Đuričić
foto: Jelena Janković

- Želim da vam se zahvalim na ovome, jer na neki način kroz moj život govorite o tome šta sam uradio i šta se dogodilo svima nama. Što bi rekao čovek - "poželi sreću drugima, kad ti i ja nemamo". Mislim da je poenta cele priče - da se volimo.

Osećam i znam da ćete biti prava putujuća ekipa koja će proputovati ceo svet i da ćete preneti veoma poučnu i inspirativnu priču koju treba da gledaju sve generacije – i one starije koje ne razumeju današnje mlade, stariji koji ih razumeju i mladi koji ne znaju i uopšte ne razumeju šta nam se desilo. U ovo ime želim da podignem ovu čašu – da vam poželim dobro zdravlje i da nastavite ovu emisiju dokle god želite, volite i možete. Živeli i srećno, Brena je nazdravila glumačkoj ekipi, a potom su usledili zagrljaji.

Veza i ljubav koja se stvorila između glumaca u predstavi i Lepe Brene doslovno se može opisati kao odnos majke i dece.

A posle večere, kao iznenađenje, organizatori turneje iz zagrebačke kompanije Premier Media Group doveli su tamburaški sastav Zlatnik u restoran. Već posle prvih taktova, glumci su pevanjem i plesom slavili uspeh premijere, a ubrzo im se pridružila i Brena koja im je priredila privatni, intimni koncert.

Vladimir Aleksić
foto: Nemanja Nikolić

Najpre je, na zahtev glumca, autora i reditelja predstave Vladimira Aleksića, zajedno sa njim otpevala "Jedan dan u životu", jer je to bio jedan dan u životu koji će svi pamtiti, a zatim je pevala za Jasnu Đuričić, najbolja evropska glumica čiji je poslednji film čak nominovan za Oskara, pevala je "Nežnu ženu".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track