ZORAN MAMIĆ TUŽIO POZNATOG REPERA ZBOG KLEVETE: Oglasila se advokatica slavnog trenera i otkrila zašto su završili na sudu!
Foto: Profimedia

NISU HTELI DA SE IZVINE

ZORAN MAMIĆ TUŽIO POZNATOG REPERA ZBOG KLEVETE: Oglasila se advokatica slavnog trenera i otkrila zašto su završili na sudu!

Kultura -

Zoran Mamić, koji je uz brata Zdravka bio jedan od glavnih ljudi u zagrebačkom Dinamu, tužio je repere Vojka V i Gršu zbog pesme "Mamići".

Zoran Mamić
foto: Profimedia

Mamić je tražio od dalmatinskih repera da se javno izvine zbog spornih stihova, a kako oni to nisu uradili, usledila je tužba zbog klevete. Danas je u Splitu održano ročište, a Mamić se nije pojavio, jer se nalazi u Bosni i Hercegovini i zabranjeno mu je da napušta državu.

Kako prenosi Index.hr, advokatica Zorana Mamić Jovana Puhalo navela je da je njen klijent tražio javno izvinjenje putem društvenih mreža, te da u tom slučaju ne bi ni došlo do sudskog postupka.

- Nije cela pesma sporna, već rima koja nije satira - navela je ona, dodajući da 95 odsto pesme nije u tužbi, već deo koji se tri puta ponavlja, a to je da je Mamić drogiran, odnosno na kokainu.

U pesmi Vojko V i Grše pevaju:

- Vadi se kesica, počinje press-ica, Zdravko i Zoki, stalno na koki... Idemo tvrdo ka Mamići, eura brdo ka Mamići, uzmemo paricu, prijeđemo granicu.

(Kurir.rs/021.rs)

Bonus video:

03:35

NASTUP JE UKRADEN, A PESMA JE RITUAL KLANJANJA LUCIFERU! Pevačica osudila Luku Bleka, a onda upozorila na to ŠTA RADI NAŠOJ DECI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track