DA LI SE SEĆATE BLIZNAKINJA IZ ČUVENOG FILMA "NIJE NEGO"? Napustile su glumu i ostvarile uspešne karijere, a OVAKO DANAS IZGLEDAJU
Foto: Printscreen YouTube

možda niste znali

DA LI SE SEĆATE BLIZNAKINJA IZ ČUVENOG FILMA "NIJE NEGO"? Napustile su glumu i ostvarile uspešne karijere, a OVAKO DANAS IZGLEDAJU

Kultura -

Davnih godina snimljen je film "Nije nego" uz koji su uživale generacije, u režiji Miće Miloševića.

Radnja prati profesora Hercega koji se bori se sa teškoćama, jer nije baš lako kako učenicima dozirati znanje, a još je teže izbeći mržnju prema učenicima, ali i simpatiju. Dolazak televizije u školu, anketa o novoj školi, učeničke podvale i slične okolnosti sigurno neće olakšati njegov problem.

Ko su sestre bliznakinje?

Svi se sećaju bliznakinja, koje su bile problematične na svoj način, a malo ko zna ko su bile te devojke, sada već žene sa ozbiljnim karijerama. Njih dve su stvarno bliznakinje, a prava imena su im Mirjana i Zorica.

Mirjana Bobić-Mojsilović

Mirjana Bobić-Mojsilović je upsešna spisateljica bestselera i najgledanijih serija, a pored toga pisala je i kolumne koje je objavljivala za najuticajnije dnevne i nedeljne novine. Uporedo sa pisnjem bavila se i TV novinarstvom, a vodila je emisije "Ovo vas još nisam pitala" i "Pogodi ko dolazi na večeru".

Mirjana Bobić Mojsilović
foto: Printskrin/Instagram

Zorica Tomić

Njena sestra Zorica Tomić, takođe je ostvarila uspešnu karijeru i po zanimanju je srpski kulturolog, sociolog kulture, publicista i kolumnista u brojnim novinama i časopisima.

Zorica Tomić
foto: Printscreen

Samostalno je objavila nekoliko knjiga: "Komunikologija", "Komunikacija i javnost", "Muški svet" i "Poljubac u doba kuliranja". U saradnji sa svojom sestrom bliznakinjom, poznatom srpskom književnicom, Mirjanom Bobić-Mojsilović, napisala je knjigu o horoskopu "Liber Stellarum".

Sestrinska ljubav

Sličnost sa književnicom i voditeljkom je neverovatna, a Mirjana nikada nije krila koliko su bliske, pa je jednom prilikom i otkrila kako je to imati blizanca.

- Kad imaš blizanca to je poseban dar od Boga i to je, za normalne ljude koji nisu tokom života imali neka oštećenja, deo morlanog stausa u kom si naučio da deliš. Sebičnost je isključena - rekla je ranije književnica.

Zorica inače nije pobornik društvenih mreža, bavi fenomenom modernih medija i njihovim efektima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:37

Mirjana Bobić Mojsilović: Samo 100% domaćem mesu znamo i istoriju i geografiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track