POVRATAK U ZABRAN: Počinje emitovanje druge sezone serije KALKANSKI KRUGOVI, a jedan glumac tu ima PORODIČNU KUĆU
Foto: Firefly Production

stižu nova lica

POVRATAK U ZABRAN: Počinje emitovanje druge sezone serije KALKANSKI KRUGOVI, a jedan glumac tu ima PORODIČNU KUĆU

Kultura -

Posle velikog uspeha prve sezone TV serijala "Kalkanski krugovi", autorska ekipa predvođena kreatorom serije Đorđem Milosavljevićem predstavila je u drugoj sezoni još intrigantniju priču, koja publiku vraća u poznati Zabran.

Kalkanski krugovi, žarko Laušević
foto: Firefly Production

Kako je najavila Aleksandra Martinović, direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbija, novih deset epizoda premijerno će biti emitovane na kanalu Superstar od 1. aprila svake subote i nedelje od 21 čas.

Kalkanski krugovi
foto: Firefly Production

Nakon događaja u prvoj sezoni, glavni likovi Miona i Dejan Matić čine sve što mogu da vrate svoje živote u normalu, ali to, pokazaće se, neće biti nimalo lako, pošto Zabran još nije završio s njima, a očigledno, ni oni sa Zabranom.

Kalkanski krugovi
foto: Firefly Productions

U drugom delu ćemo gledati Pavla Mensura, ali samo na početku prve epizode. Njegova uloga se završila u prvom delu, ali mladom glumcu je rad na ovoj priči ostao u lepom sećanju.

Ivana Zečević, Pavle Mensur
foto: Nemanja Nikolić, Firefly Production

"Po divnoj prirodi u kojoj smo boravili tokom rada. Po letu. Po roditeljima Viktora Savića, koji su bili najdivniji na svetu prema meni jer smo za vreme snimanja bili smešteni u njihovoj kući", otkrio je Mensur.

Jovan i Viktor Savić
Jovan i Viktor Savićfoto: Nemanja Nikolić

Autorsku ekipu čine kreator serije i scenarista Đorđe Milosavljević, reditelji Milan Karadžić i Gordan Matić, a glumačku postavu Vojin Ćetković, Ivana Zečević, Nataša Ninković, Nina Janković, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Lazar Nikolić, Dejan Cicmilović, Bojana Stojković, Paulina Manov, Anja Pavićević, Marija Vicković, Aleksandar Petković, Ljiljana Stjepanović, Filip Hajduković i mnogi drugi.

Filip Hajduković
foto: Marina Lopičić

Produkcijska kuća Fajerflaj i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata.

Kurir.rs

Bonus video:

01:59

SERIJA TOMA BIĆE VELIKO IZNENAĐENJE! Bjela napravio potpuno drugu priču koja nema veze sa filmom NOVI GLAVNI LIK JE TAJKUN?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track