KAO LJILJANA U FILMU TOMA RASPLAKALA CELU SRBIJU: Muž Pauline Manov je ovaj poznati scenarista, a sad joj je napisao ulogu (FOTO)
Foto: PROMO/Aleksandar Kujučev

Ovo možda niste znali

KAO LJILJANA U FILMU TOMA RASPLAKALA CELU SRBIJU: Muž Pauline Manov je ovaj poznati scenarista, a sad joj je napisao ulogu (FOTO)

Kultura -

Paulina Manov poslednjih godina jedna je od omiljenih domaćih glumica, a slavu joj je donela uloga Ljiljane u film "Toma".

Boris Milivojević, Paulina Manov
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Kurir TV

Na velikom platnu se pojavila početkom svojih dvadesetih u filmu "Apsolutnih sto", a kao mlada zabavljala se Borisom Milivojevićem. Ona je zbog te ljubavi i "pobegla" od kuće.

- Roditelji mi nisu ništa branili. Imala sam 20 godina kada sam otišla od kuće. Bilo je to zbog ljubavi i potrebe za slobodom. Imala sam potrebu da budem samostalna, da vodim svoj žicot, da vodim svoju kuću, da vodim svoj život. Imala sam potrbu za tim - izavila je svojevremeno Paulina na Kurir televiziji.

Paulina Manov
foto: Marina Lopičić

– Živeli smo u komuni. Boris, ja i drugari (smeh). Ja sam išla u školu i da radim, svaki dan sam igrala predstave u drugom gradu. Za to vreme drugari su se družili. Imao je i on svoje uloge i obaveze – objasnila je.

- To je bio jedan specifičan period u mom životu. Verovatno sam želela da živim u slobodi sa čovekom koga sam ja izabrala, ali oboje smo bili vrlo mladi.

Paulina Manov, Kalkanski krugovi
foto: Firefly Production

Druga sezona domaće hit serije "Kalkanski krugovi" započela je svoj život proteklog vikenda na Superstar kanalu, a u mistično selo Dol kao pojačanje je stigla Paulina Manov. Ona igra Magdalenu, ženu iz Australije u koju je bio zaljubljen Velibor (Žarko Laušević) i koja mu je rodila sina Petra (Lazar Nikolić).

Publika će imati priliku da se druži s Paulinom i u nastavku "Kamiondžija", koju je pisao njen sadašnji suprug Vladimir Đurđević.

- Dara ne izlazi iz okvira i funkcije. Ona je podrška svom mužu i deci, stub porodice i kuće. Ona nije protagonista, već pratilac, kao i većina ženskih uloga kod nas - smatra glumica.

Vladimir Đurđević
foto: Dado Đilas

Paulina kaže da nije je privilegija za glumicu kad kod kuće ima uspešnog pisca.

- Više je teret. Imam karijeru koja je izgrađena mnogo pre nego što sam se udala za pisca. Sve što sam uradila dosad je moja lična karta, koja me preporučuje za druge projekte, a ne to što je moj suprug scenarista - izjavila je glumica za Kurir.

Paulina Manov je, inače 15 godina u braku s Vladimirom, s kojim ima ćerku Minu i sina Rastka.

Kurir.rs

Bonus video:

01:55

DŽEJEV FILM ZATVORIĆE OVAJ KONCERT! Kum čuvenog pevača otkrio: Tada je 30.000 ljudi umalo SRUŠILO SAJAM, IMA SVE ZABELEŽENO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track