DA LI JE BAĆA IPAK MRTAV? Reditelja JUŽNOG VETRA fanovi zasipaju porukama! Objavio PREPISKE u kojima otkriva NJEGOVU SUDBINU
Foto: Zorana Jevtić

stavio tačku na drugu sezonu serije

DA LI JE BAĆA IPAK MRTAV? Reditelja JUŽNOG VETRA fanovi zasipaju porukama! Objavio PREPISKE u kojima otkriva NJEGOVU SUDBINU

Kultura -

Logičan sled je bio da Maraš uđe u politiku, međutim, to neće biti glavna priča u trećem delu. Baća je upao u krizu, ali uspeće da se izvuče, naglašava reditelj Miloš Avramović.

Južni vetar, hit serija
foto: Nemanja Miščević

Širom sveta imamo primere da su ljudi iz sveta kriminala završili za poslaničkom klupom, pa tako i naš Maraš. Ipak, njegov politički angažman neće biti glavna priča u nastavku "Južnog vetra". On neće sedeti u Skupštini niti će njegova politička priča biti u prvom planu, to je samo način da se mutni poslovi legalizuju i logičan je sled događaja.

Ovako za Republiku kaže reditelj "Južnog vetra" Miloš Avramović, koji najavljuje najbolji završetak priče o nekada sitnim kriminalcima iz Mirijeva, što Petar Maraš i Baća to odavno nisu.

Južni Vetar, premijera, Miloš Avramović
foto: Stefan Stojanović/ Mondo

Dvojica ortaka iz kraja našla su se na vrhu i postala vodeći narko-bosovi na Balkanu, ali njihov sunovrat je neizbežan. U drugoj sezoni serije "Južni vetar: Na granici" put su nastavili silaznom putanjom, mnogi iz klana su ih napustili, ali tu nije kraj. Treći deo priče, koji će se snimati ove godine, doneće konačan rasplet popularne sage. Ono što je sigurno, "Južni vetar" nikud ne ide bez svog Baće.

- Naravno, Baća će biti i u nastavku, nema govora o njegovoj smrti. Videli smo da je upao u krizu, sve što im se desilo ga je oslabilo, ali mogu da vam kažem i umirim sve fanove "Južnog vetra" da se Baća vraća jači nego ikad - jasan je reditelj.

Na Tiktoku pojavili su se prepiske fanova sa rediteljem. Prvo ih je zanimalo što je Petar Maraš prevario Sofiju i kako je Lazar preživeo i da li je nosio pancir.

Južni Vetar
foto: Printskrin

Drugo pitanje bilo je da li Baća živ, što je mnogima i dalje misterija nakon velikog finala. Reditelj je okačio ovu poruku.

Južni Vetar
foto: Printskrin

Tvorac "Južnog vetra" kaže da dolazi vreme kada ćemo se rastati sa Marašem i Baćom i da će s trećim nastavkom ova priča biti zaokružena.

- Temelje smo postavili na samom početku. U startu smo osmislili celu priču i znamo kako će se ona završiti. Ipak, to ne bih da otkrivam. Drago mi je što je "Južni vetar" postigao ovoliki uspeh i što publika s nestrpljenjem iščekuje svaki naš sledeći korak. Zbog njih nek radnja u nastavku ostane tajna - kaže reditelj.

Kurir.rs

Bonus video:

00:07

ČUVAO JE MADONU, DŽEJ LO I PRINCA HARIJA: Najpoznatiji srpski telohranitelj na premijeri filma Južni vetar! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track