MUNJE NISU NA BROJU JEDAN U SRBIJI: Jedan strani film ima najbolji START kod nas u 2023. godini i već zaradio 375 MILIONA
Foto: Aleksandar Letić

Neočekivano

MUNJE NISU NA BROJU JEDAN U SRBIJI: Jedan strani film ima najbolji START kod nas u 2023. godini i već zaradio 375 MILIONA

Kultura -

Nakon fantastične premijere 5. aprila, bioskopi širom Srbije su u znaku ostvarenja "Super Mario braća film", navodi njegov distributer Taramount film.

Animirana avantura koju smo svi čekali sa velikim nestrpljenjem nadmašila je sva očekivanja i zauzela prvo mesto na listi gledanosti, kako u srcima publike tako i na bioskopskim blagajnama, ostavivši iza sebe domaći film "Munje opet!"!

Super Mario braća film
foto: Promo

Bioskopske sale su danima pune do poslednjeg mesta, mališani opčinjeno gledaju film i zajedno sa starijima navijaju za svoje omiljene likove uz obavezni smeh.

Jedinstvena zabava i iskrene emocije doprineli su tome da "Super Mario braća film" bude najgledniji film u domaćim i svetskim bioskopima, ali i film sa najboljim bioskopskim startom u 2023. godini u Srbiji u poređenju sa svim drugim domaćim i stranim, igranim i animiranim filmovima.

Super Mario braća film
foto: Promo

Takođe, zaradivši preko 375 miliona dolara širom sveta za samo pet dana, postao je i animirani film sa najuspešnijim otvaranjem, pretekavši "Zaleđeno kraljevstvo 2" na top listi.

film Munje Opet
foto: Aleksandar Letić

Nastavak omiljenog filma "Munje!", koji je u bioskope stigao 30. marta, za samo sedam dana zabeležio je rekordnu gledanost od 51.893 gledalaca, tačnije 52.186 – ako u taj razultat uključimo i gledoce iz Bosne i Hercegovine. Prvi film je, podsećamo, bio veliki hit 2001. godine, kada ga je na velikom ekranu videlo gotovo 600.000 gledalaca.

Pred ljubiteljima "Munja!" su, osim starih dobro poznatih lica Sergeja Trifunovića, Borisa Milivojevića, Nikole Đurička, Maje Mandžuke, Milice Vujović, sada i Ivana Zečević, Marko Pavlović, Stojša Oljačić, Miona Marković, Dragan Marinković Maca, Vladimir Kovačević…

Kurir.rs

Bonus video:

01:08

MAJA MANDŽUKA ISPRIČALA ANEGDOTU SA SNIMANJA MUNJA! Snimali su u Beču, a u sve je upleten Zdravko Čolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track