LIČIO JE NA DŽORDŽA KLUNIJA PA JE DOBIO ULOGU KRAJ MENE! Glumica o svom ocu kog su na snimanju NAPALI PSI, a onda je kamera CRKLA
Foto: Printscreen/Youtube

SEĆANJE NA PRVI tv ZADATAK

LIČIO JE NA DŽORDŽA KLUNIJA PA JE DOBIO ULOGU KRAJ MENE! Glumica o svom ocu kog su na snimanju NAPALI PSI, a onda je kamera CRKLA

Kultura -

Jednu od naših trenutno najangažovanijih glumica na televiziji, Paulinu Manov, publika trenutno gledamo u drugoj sezoni "Kalkanskih krugova" i trećem nastavku "Kamiondžija d.o.o.".

Iako je na domaćoj sceni dugi niz godina, veliku pažnju gledalaca skrenula je na sebe ulogom u filmu "Toma", dočarajući ženu kojoj je čuveni pevač po filsmkom scenariju posvetio hit "Ljiljana". Ipak, retko ko zna da se prvo Paulinino pojavljivanje pred kamerom završilo neslavno.

Paulina Manov
foto: Marina Lopičić

- Prvo što sam snimala bili su studentski filmovi Ivana Stefanovića i Ane Marije Rosi, u čijem sam "Ajvaru" igrala i nedavno. Potom, profesor me je preporučio za jednu emisiju igranog karaktera pri naučno-igranom programu RTS "Koji prozor da otvorim". Igrala sam glavnu junakinju kojoj se dešavaju čudne pojave, a kroz te primere se one i ispituju.

Paulina Manov
foto: Marina Lopičić

Međutim, kako je na razgovor za snimanje sa mnom pošao i moj tata, reditelj je želeo da i on učestvuje jer je izgledao kao Džordž Kluni sa bradom. Ponudio mu je ulogu večnog arhivatora u svevremenoj arhivi u koju ja treba da dođem i nešto tražim. Iako nije želeo, ja sam tatu ubeđivala da pristane i nagovorila sam ga što nikada sebi neću oprostiti. Jer, stigao mu je ogroman tekst koji je trebalo da nauči, a potom su ga na samom snimanju napali neki psi. Od tog stresa, koji je preneo i na mene, kamera je crkla i snimanje je prekinuto. Nikada se kasnije nije nastavilo - opisala je Paulina za TV Ekran.

(Kurir.rs / TV Ekran)

Bonus video:

01:51

SRPSKA GLUMICA ZBOG ULOGE PROMENILA LIČNI OPIS! Prefarbala vatreno RIĐU kosu i SMRŠALA čak 30 KILA! Jedva je PREPOZNAJU! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track