FANTASTIČNA SCENA: Biković se slikao sa fanovima, a ovaj potez glumca sve će ODUŠEVITI (VIDEO)
Foto: Beta Branislav Božić

Lepo

FANTASTIČNA SCENA: Biković se slikao sa fanovima, a ovaj potez glumca sve će ODUŠEVITI (VIDEO)

Kultura -

Miloš Biković nema vremena za predah ovog proleća.

Glumac igra u svom Beogradskom dramskom pozorištu ponekad i dva puta za veče komediju "Laž", a po Srbiji promoviše svoj novi film "Izazov".

Miloš Biković
foto: Kurir

Ipak, Biković je nedavno pokazao da ima ogromno srce! Nije prvi put da se Miloš slika sa fanovima, ali je na projekciji "Izazova" u Obrenovcu ispoštovao za fotografiju svako dete koje je došlo da pogleda prvi spektakl sniman u svemiru ruskog reditelja Klima Šipenka.

Fotografisanje je trajalo gotovo sat vrema.

Miloš Biković
foto: Kurir

Ista slika je i u drugim gradovima. Svako drugo veče kada se pojavi među svojim fanovima, koje nikad ne odbija, pa kad se spoji da istog dana ima "Laž" i premijeru "Izazova", stigne i da fotografiše sa više od 500 ljudi.

00:50

Miloš Biković se fotografiše sa fanovima

- Naravno da možemo da ponovimo selfi - govori s osmehom Biković.

film Izazov, Miloš Biković
foto: Promo

Glumac i producent Miloš Biković ušao je već dva puta u istoriju ruskog i svetskog filma sa ostvarenjima "Sluga" i "Izazov", a nedavno je uspeo da u pozorištu napravi ono što niko pre njega nije. Naime, pre svog 34. rođendana Miloš je postao prvak Beogradskog dramskog pozorišta. Sa 31 godinom primljen je za stalnog člana ansambla na Crvenom krstu, a novi upravnik Jug Radivojević ubrzo mu je dodelio status prvaka kuće.

Miloš Biković
foto: Kurir

- Miloš je status zaslužio brojem nagrada u Srbiji i Rusiji. On nema veliki broj premijera kao neke njegove druge kolege, ali svaka predstava s njim na repertoaru igra se na kartu više - kaže Radivojević za Kurir.

Dosad je najmlađi umetnik sa ovim statusom bio Igor Đorđević, koji je sa 34 godine stekao status prvaka Narodnog pozorišta. Ime Miloša Bikovića, podsetimo, upisano je zlatnim slovima u istoriju ruskog filma. Film "Sluga", snimljen 2019. godine, u kojem tumači glavnu ulogu, najgledanija je komedija svih vremena u Rusiji - pogledalo ju je više od 11 miliona ljudi, i zaradio je 3,4 milijarde rubalja. Krajem godine stiže i drugi deo te priče.

film Južni vetar 2, Miloš Avramović
foto: Nemanja Nikolić, Nemanja Miščević

- Snimaćemo film "Južni vetar" i još jednu sezonu serije. Fanovi su zaslužili da vide i treći čin te priče i da se oprostimo od nje. Klim Šipenko i ja smo imali sreću da uđemo u istoriju svaki put kad radimo zajedno. Komedija "Sluga" je postala najgledaniji u istoriji, a sad smo snimili i film u kosmosu. Radićemo "Slugu 2" i mislim da će krajem godine biti spreman za bioskope. U Srbiji me očekuje premijera dva nova domaća filma - rekao je Biković gostujući na Kurir televiziji.

Kurir.rs

Bonus video:

05:32

PRISUSTVOVAĆEMO STVARANJU ISTORIJE! Miloš Biković otkrio za Kurir šta nam donosi prvi film sniman u KOSMOSU - IZAZOV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track