PRE 40 GODINA SNIMILA NEZABORAVNE INTIMNE SCENE: Ovu glumicu smo svi obožavali u "Varljivom letu", a evo kako sada izgleda! (FOTO)
Foto: Printscreen YouTube

NIJE OSTARILA NI DAN

PRE 40 GODINA SNIMILA NEZABORAVNE INTIMNE SCENE: Ovu glumicu smo svi obožavali u "Varljivom letu", a evo kako sada izgleda! (FOTO)

Kultura -

Gumica Sanja Vejnović (61) na sceni je 45 godina i ima brojne uloge u domaćim i stranim produkcijama.

Prvu ulogu odigrala je 1978. godine u filmu "Pretresni sud”, a jedna od prvih zapaženih uloga bila je u filmu "Varljivo leto ’68”, iz 1984. godine, u kojem je snimila nezaboravne intimne scene.

Sanja Vejnovic
foto: Printscreen/Youtube

Iste godine upoznala je bivšeg supruga Gorana Mećavu, sa kojim je dobila sina i ćerku, na snimanju filma "O pokojniku sve je najlepše“.

"Larin izbor”, „Kud puklo da puklo” i „Čista ljubav” samo su neke od popularnih serija u kojima smo imali prilike da je gledamo, a poslednjih godina posvetila se drugoj velikoj ljubavi – kuvanju, i objavila kuvar "Iz moje kuhinje, s ljubavlju".

Sarađivala je sa Džordžom Klunijem, Pirsom Brosnanom, Nikol Kidman i Penelopom Kruz, a priznati filmski sajt IMDb uvrstio ju je na listu najlepših glumica starijih od 40 godina 2021. godine.

Sanja danas ima 61 godinu, a njegov izgled i dalje mami uzdahe. Pratioci na Instagramu ispod svake fotografije je obasipaju komplimentima o njenoj mladosti i lepoti koja ne bledi.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

01:21

GLUMICA OTKRILA MITOVE O ŠKOLI RODITELJSTVA: Ne može se tamo to naučiti! Savetuje: Dete iz urušene porodice mora OVO da uradi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track