NAPUSTIO PRIVATNI BIZNIS ZBOG GLUME: Ljubomir Bulajić godinama niže uspehe na ekranu i u pozorištu, a OVAJ POSAO JE VODIO
Foto: Nenad Kostić

ljubav prema glumi

NAPUSTIO PRIVATNI BIZNIS ZBOG GLUME: Ljubomir Bulajić godinama niže uspehe na ekranu i u pozorištu, a OVAJ POSAO JE VODIO

Kultura -

Nije retkost da glumci sa naše scene odluče da pored dasaka koje život znače, napuste grad i žive na selu, kako bi uživali u blagodetima prirode, a sa druge strane Ljubomir Bulajić odlučio je da privatni biznis napusti zarad glume.

Veliku popularnost stekao je 2010. godine, kada je kao 23-godišnjak posetio prijatelja montažera u Košutnjak filmu i iznenada dobio rolu u seriji "Nepobedivo srce", gde je tumačio lik Staše, brata glavne junakinje.

Ljubomir Bulajić
foto: Promo/Printscreen

Ljuba je sa Šotrom radio i na seriji i filmu "Šešir profesora Koste Vujića“, gde je tumačio lik Jovana Cvijića, a nekoliko godina kasnije igrao je i Đorđa Dunđerskog u ostvarenju "Santa Maria della Salute".

Prošlu godinu, između ostalih, obeležila mu je i serija "Zlatni dečko", koja i na Amazon prajmu niže uspehe u gledanosti, ali i film "The Deal".

Zlatni dečko
foto: Promo

Ipak, glumac je jedno vreme, kako kaže imao izlet u privatni biznis koji je napustio, jer mu je iziskivao previše vremena i odvlačio ga od glume.

Ljubomir Bulajić
foto: Nenad Kostić

- Imao sam izlet u privatni biznis, kada sam podigao balon za fudbal na Adi, međutim, svaki posao iziskuje vreme i ne postoji nešto što može da se radi sa strane, a da bude dobro. Uz to, taj posao me je odvlačio od glume, pa sam se povukao. Ipak sam se školovao za glumca i ne bih bio srećan da glumu ostavim sa strane - rekao je ranije Bulajić za Kurir.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:07

GLUMAC PREŠAO 600 KILOMETARA PEŠICE DA BI POMOGAO DECI SA AUTIZMOM: Nisam ni slutio kakvo ću iskustvo doživeti na tom putu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track