ĆERKA MARKA NIKOLIĆA ZAVRŠILA JE GLUMU, A GODINAMA RADI KAO KONOBARICA: Stiže njen prvi veliki filma, a ima i zanimljivu ulogu
Foto: Kurir, Beta Miloš Miškov

premijera u sarajevu

ĆERKA MARKA NIKOLIĆA ZAVRŠILA JE GLUMU, A GODINAMA RADI KAO KONOBARICA: Stiže njen prvi veliki filma, a ima i zanimljivu ulogu

Kultura -

Ćerka pokojnog glumca Marka Nikolića, Mina, koja se takođe bavi glumom i radi u kafiću.

Mina je igrala u serijama “Jutro će promeniti sve“, “Besa“, “Mama i tata se igraju rata“ , a sa svojim ocem bila je deo "Žigosanih u reketu".

Njen otac je preminuo 2019. godine, a uloga u pomenutoj seriji je poslednji televizijski projekat njenog tate.

Marko Nikolić
foto: Beta/Miloš Miškov

Glumica, nikada nije bežala i prikrivala to da radi u kafiću, te je jednom prilikom ukratko i prokomentarisala:

- Zasad i dalje radim u kafiću i čekam pravu priliku. Neku komediju, zašto da ne? Možda baš zato što je izvan moje komforne zone, želela bih da je radim. Verujem da sa dramom znam meru, dok se s komedijom teže opuštam. Sve pomalo, po pet odsto - navela je Mina za "Novosti" svojevremeno.

Mina Nikolić
foto: Promo

Glumica će se konačno publici predstaviti velikom ulogom u ostvarenju "Pored tebe" reditelja Stevana Filipovića, koji će uz "I Have Electric Dreams" rediteljke Valentine Maurel zatvoriti 15. Telemach Omladinski film festival Sarajevo.

Stevan Filipović
foto: ATA images

Ovo je Filipovićev drugi film iz trilogije u kojem gimnazijalci, nakon noći koju su proveli zaključani u školi u prethodnom filmu "Pored mene", pet godina kasnije postaju osumnjičeni u istrazi povodom misteriozne smrti prijatelja iz škole.

Mina Nikolić
foto: ATA images

Glavnu junakinju Kseniju tumači upravo Mina, inače naslednica našeg legendarnog glumca Marka Nikolića. Ona je novinarka koja pokušava da reši ovu misteriju iz svog stana, sputana vanrednim stanjem i epidemijom. Radnja filma prati njenu transformaciju od tabloidne do ozbiljne istraživačke novinarke, dok pokušava da rasplete mrežu estradnih, medijskih i političkih spinova i laži koja je deli od istine.

Kurir.rs/ TV ekran

Bonus video:

00:33

NEPRIMERENO SAM MORAO DA UPOZORIM NASILNIKE KAKO BI SE SMIRLI! Glumac otvorio dušu: Ta grupa se preselila iz Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track